x
Játékok

BREAKING: Bejelentettek egy Terminator-játékot!

A Terminátor: Sötét végzet filmmel majdnem párhuzamban egy játék is érkezni fog, amely egy teljesen új sztorit fog feldolgozni.

BREAKING: Bejelentettek egy Terminator-játékot!
  • Publishedszeptember 19, 2019

A Terminátor: Sötét végzet filmmel majdnem párhuzamban egy játék is érkezni fog, amely egy teljesen új sztorit fog feldolgozni.

Egy nem várt esemény kavarta fel az “állóvizet” ma a játékos társadalmon belül. Jobbnál-jobb játékokkal vagyunk jelenleg elkápráztatva ebben a hónapban is, és már azt is tudhattuk, hogy nem is olyan sokára itt van az új Terminátor-film, azonban a kettő kombinálására még csak gondolni sem mertünk. A mai nap gyakorlatilag a semmiből jelent meg az előzetese.

A Terminator Resistance egy First Person Shooter, amely egy teljesen új történetet mesél el. Alapvetően az első két film elemeire épít, így nincsen szoros összeköttetésben a mostani filmmel. A főhősünk neve Jacob Rivers lesz, aki katonaként keresi a kenyerét 30 évvel az ítélet napja után. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen vadászik ránk a Skynet. Ugyanis a Pacific Division ellenállás tagjai vagyunk, szóval zárójelben az emberiséget is meg kell majd mentetnünk kalandjaink során.

Több fajta befejezése is lesz a játéknak, amely a felhasználó döntésein fog alapulni. Nagyrészt azon múlik a végkifejlet, hogyan is tudjuk megvédeni az ellenállás további tagjait a veszély elől. A Teyon által fejlesztett alkotás már nem is olyan soká be is rúgja az ajtónkat, ugyanis november 15-én elérhetővé válik Európában és Ausztráliában PS4-re, Xbox One-ra és természetesen PC-re. Az észak-amerikai vásárlóknak egy kicsit tovább kell majd várniuk, ugyanis oda csak december 3-án érkezik a produktum. Minden esetre nagy kíváncsisággal várjuk, milyen lesz a vadi új Terminator kaland.

 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.