Wide Screen
Image default
Játékok

BREAKING: Bejelentettek egy Terminator-játékot!

A Terminátor: Sötét végzet filmmel majdnem párhuzamban egy játék is érkezni fog, amely egy teljesen új sztorit fog feldolgozni.

Egy nem várt esemény kavarta fel az “állóvizet” ma a játékos társadalmon belül. Jobbnál-jobb játékokkal vagyunk jelenleg elkápráztatva ebben a hónapban is, és már azt is tudhattuk, hogy nem is olyan sokára itt van az új Terminátor-film, azonban a kettő kombinálására még csak gondolni sem mertünk. A mai nap gyakorlatilag a semmiből jelent meg az előzetese.

A Terminator Resistance egy First Person Shooter, amely egy teljesen új történetet mesél el. Alapvetően az első két film elemeire épít, így nincsen szoros összeköttetésben a mostani filmmel. A főhősünk neve Jacob Rivers lesz, aki katonaként keresi a kenyerét 30 évvel az ítélet napja után. Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen vadászik ránk a Skynet. Ugyanis a Pacific Division ellenállás tagjai vagyunk, szóval zárójelben az emberiséget is meg kell majd mentetnünk kalandjaink során.

Több fajta befejezése is lesz a játéknak, amely a felhasználó döntésein fog alapulni. Nagyrészt azon múlik a végkifejlet, hogyan is tudjuk megvédeni az ellenállás további tagjait a veszély elől. A Teyon által fejlesztett alkotás már nem is olyan soká be is rúgja az ajtónkat, ugyanis november 15-én elérhetővé válik Európában és Ausztráliában PS4-re, Xbox One-ra és természetesen PC-re. Az észak-amerikai vásárlóknak egy kicsit tovább kell majd várniuk, ugyanis oda csak december 3-án érkezik a produktum. Minden esetre nagy kíváncsisággal várjuk, milyen lesz a vadi új Terminator kaland.

 

Még több a témában...

JÁTÉKTESZT: Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Fonyódi Dávid

Már elérhető a Street Fighter V: Champion Edition

Fonyódi Dávid

Új hírek a Session-ről

Fonyódi Dávid

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon