Főoldal Filmek Box Office-figyelő: 2019/49. hét: Mark Ruffalonak nem sikerült kasszát robbantani, a harmadik hetén is behúzta az első helyet a Jégvarázs 2
Filmek

Box Office-figyelő: 2019/49. hét: Mark Ruffalonak nem sikerült kasszát robbantani, a harmadik hetén is behúzta az első helyet a Jégvarázs 2

Ezen kívül egy új film került a Top 10-be, a Dark Waters az eddigi vetítések után széles körben is bemutatásra került. Ez pedig a 6. helyhez volt elegendő.

752
Dark Waters

Ezen kívül egy új film került a Top 10-be, a Dark Waters az eddigi vetítések után széles körben is bemutatásra került. Ez pedig a 6. helyhez volt elegendő.

A 49. heti premierek nem sok vizet zavartak a mozi pénztáraknál, a legjobb helyen – 14. pozícióban – a Playmobil: A film végzett, 660.000 dollárt szedett össze, csoda lesz, ha három hétig is vetíteni fogják. A film egyébként majdnem rekordot döntött azzal, hogy a 3. legrosszabb nyitást produkálta azon filmek között, amiket több mint 2000 moziban mutattak be.

Jégvarázs 2.

Első helyen továbbra is a Jégvarázs 2. áll, ami közel 60%-ot esett, de még így is kicsit 34 millió felett zárta a hétvégét. Csak az USA-ban 337 milliónál jár, világszinten pedig már közelít az 1 milliárdhoz. A Disney – most már lassan mondhatjuk, hogy szokás szerint – kasszát robbantott és még ott lesz nekik év végén a Star Wars: Skywalker kora, ami várhatóan szintén ezt fogja tenni. A Disneynek idén ez lesz a 6. filmje, ami átlépi bűvös 1 milliárdot, dörzsölhetik a tenyerüket a cégnél.

Második helyen a Tőrbe ejtve zárt, egy közepes 47%-os esés után 14 milliót gyűjtött a hétvégén, összesen pedig 63-nál jár. A 100-hoz ez valószínűleg nem lesz elég, de így is nagyon szép eredmény ez egy klasszikus krimitől.

Az Aszfalt királyai vészesen közelít a 100 millió felé, ehhez kicsit több mint 6-ot tett hozzá a hétvégén. Negyedik helyen a Queen & Slim, az ötödiken pedig az Egy kivételes barát helyezkedik el.

A Top 10 egyetlen új szereplő az előző héthez képest a Dark Waters Mark Ruffalo főszereplésével, ami 4 millió dolláros bevételével a 6. helyen zárt. A felnőtteknek szóló filmtől kasszarobbantást nem is, de ennél magasabb bevételt tuti várt a stúdió. Sajnos nem jött össze.

Jövő héten mozikban a Jumanji: A következő szint, Clint Eastwood Richard Jewell-je és a Fekete karácsony. Szűk körben pedig bemutatják az Uncut Gems-t és a nagyon várt Bombshell-t is.

A hétvége eredményei millió dollárban a BoxOfficeMojo alapján:

#CímHétvégi bevételÖsszbevétel
1.Jégvarázs 2.34,6337,6
2.Tőrbe ejtve14,163,5
3.Az aszfalt királyai6,591,1
4.Queen & Slim6,526,9
5.Egy kivételes ember5,243,1
6.Dark Waters4,15,2
7.21 híd2,823,9
8.Ne játssz a tűzzel!2,041,9
9.Midway1,953,4
10.Joker1,0332,1
Szerző
Tóth Bálint

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A box office jelentés szerint a Godzilla x Kong: Az új birodalom egy hétvége alatt megkereste az árát

A Titánok csúcsra törtek, Godzilla és Kong összehozta 2024 legnagyobb nyitóhétvégéjét.

Dűne: Második rész
Filmek

A Dűne: Második rész meghódította a jegypénztárakat, az első résznél is erősebben nyitott

Tarolt a Dűne: Második rész, jobb kezdésről nem is álmodhatott volna a...