Főoldal Filmek Box Office-figyelő: 2019/43. hét: Nagyon szoros verseny és rekorddöntés
Filmek

Box Office-figyelő: 2019/43. hét: Nagyon szoros verseny és rekorddöntés

Nagyon szoros verseny alakult ki a Box Office lista legelején és végül Demóna: A sötétség úrnője éppen csak megelőzte a Jokert. De lássuk a részleteket.

742
Joker
Forrás: Warner Bros.

Nagyon szoros verseny alakult ki a Box Office lista legelején és végül Demóna: A sötétség úrnője éppen csak megelőzte a Jokert. De lássuk a részleteket.

A 43. héten igazán nagyon várt filmekről nem számolhatunk be, az élbolyban sem változtak a filmek, maximum csak a sorrendjük. Demóna első helyen futott be azután, hogy 49,8%-al esett vissza a hétvégi bevétele és most jár 65 milliónál csak az USA-ban. Nemzetközi mozikból még hozzá rakhatunk 228 milliót így alulról súrolja a film a 300 milliós világszintű bevételt. Ezek nem rossz számok, de ha nézzük az első rész eredményét, valamint hogy egy Disney produkcióról van szó…hát nem ezt szoktuk meg. Persze a nagy számok törvénye alapján, ennyi bemutató mellett nem lehet mindig 1 milliárd felett hozni.

Második helyen továbbra is egyik kedvenc bohócunk van, akit egyértelműen imád a közönség. Igazából négy hete csak magamat tudom ismételni, a bevétel 34%-ot esett vissza, világszintem pedig már 852 milliónál jár, amivel – dobpergés – minden idők legnagyobb bevételét hozó R besorolású filmje lett, a DC Comics filmjei közül pedig már az 5. helyen van közvetlenül a Wonder Woman és a Batman vs Superman mögött.

Harmadik helyen és újra a Top 3-ban végzett a hétvégén az Addams Family – A galád család, akik nagyon jó eredményt hoztak azzal, hogy csak 24%-ot esett a bevételük így már 72 milliónál járnak. 

A múlt heti premierek közül a Zombieland 2: A második lövés elég nagyot zuhant, 11 millióval fejezte be a hétvégét és 47-nél jár összesen. Ezzel valahol, 70 millió körül lesz a vége. Nem jó, de nem is vészes.

A héten érkezik az új Terminátor film a Terminátor: Sötét végzet, ezzel biztos, hogy borul az első három sorrendje, meglátjuk hogyan. Addig is olvassátok el kritikánkat a filmről.

Szerző
Tóth Bálint

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Godzilla x Kong: Új birodalom
Filmek

A box office jelentés szerint a Godzilla x Kong: Az új birodalom egy hétvége alatt megkereste az árát

A Titánok csúcsra törtek, Godzilla és Kong összehozta 2024 legnagyobb nyitóhétvégéjét.

Dűne: Második rész
Filmek

A Dűne: Második rész meghódította a jegypénztárakat, az első résznél is erősebben nyitott

Tarolt a Dűne: Második rész, jobb kezdésről nem is álmodhatott volna a...