Box Office: 103 millió dollárt forgalmazott a nyitó hétvégéjén az X-Men: Apokalipszis

Még az amerikai start előtt vagyunk, de ha nemzetközi szinten nézzük a bevételt, akkor elég jól forgalmazott első hétvégéjén az új X-Men film.

Még az amerikai start előtt vagyunk, de ha nemzetközi szinten nézzük a bevételt, akkor elég jól forgalmazott első hétvégéjén az új X-Men film.

A 20th Century Fox által készített az X-Men: Apokalipszis film indította el a nyári filmes dömpinget, sokan ezt várták a nyári filmek közül legjobban. Kemény feladatot kapott, mert fel kell vennie a versenyt az Alice Tükörországban című művel, amit a Disney szállít. Érdekes módon az Alice is a héten érkezik a mozikba, kemény feladatot kapott.

Az X-Men: Apokalipszis 103,3 millió dollárt hozott a kasszákba, amit a 20 596 vetítésből számoltak el. Az IMAX termek is elég jól forgalmaztak, bő 5 millió dollárt kerestek a piacon lévő 57 teremmel, közel 246 vetítéssel.

A bevétellel nem lesz gond, még ha a film minősége nem is üti meg a mércét, hiszen jelenleg csak a világ mozijainak 64 százalékában vetítik a filmet. Az igazi X-Men őrület a héten indul be, mikor elkezdik adni Korában, Egyesül Államokban és Kínában. Az Apokalipszis mozi a záró része a 2011-ben indult trilógiának, folytatás lesz, a kérdés, hogy milyen minőségben érkezik majd.

Total
0
Shares
Previous Article

Érkezni fog a Fruit Ninja mozifilm is

Next Article

Charlize Theron lett a Halálos iramban 8 főgonosza

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!