John Wick

Bővül a John Wick franchise, női főszereplős spin-off készül

Minden jel arra utal, hogy a Lionsgate komolyan gondolta, mikor a John Wick franchise bővítéséről beszélt, mert a negyedik rész mellet bejelentettek egy spin-offot is.

Minden jel arra utal, hogy a Lionsgate komolyan gondolta, mikor a John Wick franchise bővítéséről beszélt, mert a negyedik rész mellet bejelentettek egy spin-offot is.

A Deadline értesülései szerint a Lionsgate filmstúdió Len Wieseman rendező vezetésével berendelte a Ballerian névre keresztelt női főszereplős spin-offot a John Wick franchiseból. Mi sem bizonyítja jobban, hogy komolyan gondolják az egész univerzumépítést, hogy a rendező mellett már megtalálták a szkript íróját, amit a John Wick 3. felvonás – Parabellumot is jegyző Shay Hatten készít majd.

Pontos részletekről még korai lenne beszélnünk, de azt azért elárulták a készítők, hogy ezúttal a film egy fiatal női bérgyilkosról szól majd, aki bosszút akar állni családja gyilkosain. Valamilyen szinten kötődni fog a főszériához, ám még nem tudni, hogy John Wick feltűnik-e benne, az viszont biztos, hogy Keanu Reeves mellett Chad Stahelski vezető produceri feladatokat lát el Basil Iwanyk és Erica Lee producerek mellett.

A direktor neve sokaknak ismerős lehet a Kate Beckinsale által vezetett Underworld és az Underworld: Evolúció kapcsán, de ő felelt a Die Hard 4. – Legdrágább az életedért, Az emlékmásért, valamint több sorozat pilotjánál is munkálkodott, köztük a Hawaii Five-0, Lucifer és Az Álmosvölgy legendája, valamint az elkaszált The Gifted Marvel-sorozat második részénél is.

John Wick

Total
2
Shares
Previous Article
Vasember

Robert Downey Jr. elutasította a Disney kampányát, hogy Oscarra jelöljék a Végjátékért

Next Article

Utolsó pillantás a Concrete Genie-re

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!