Főoldal Filmek Bővül a John Wick franchise, női főszereplős spin-off készül
Filmek

Bővül a John Wick franchise, női főszereplős spin-off készül

Minden jel arra utal, hogy a Lionsgate komolyan gondolta, mikor a John Wick franchise bővítéséről beszélt, mert a negyedik rész mellet bejelentettek egy spin-offot is.

454
John Wick

Minden jel arra utal, hogy a Lionsgate komolyan gondolta, mikor a John Wick franchise bővítéséről beszélt, mert a negyedik rész mellet bejelentettek egy spin-offot is.

A Deadline értesülései szerint a Lionsgate filmstúdió Len Wieseman rendező vezetésével berendelte a Ballerian névre keresztelt női főszereplős spin-offot a John Wick franchiseból. Mi sem bizonyítja jobban, hogy komolyan gondolják az egész univerzumépítést, hogy a rendező mellett már megtalálták a szkript íróját, amit a John Wick 3. felvonás – Parabellumot is jegyző Shay Hatten készít majd.

Pontos részletekről még korai lenne beszélnünk, de azt azért elárulták a készítők, hogy ezúttal a film egy fiatal női bérgyilkosról szól majd, aki bosszút akar állni családja gyilkosain. Valamilyen szinten kötődni fog a főszériához, ám még nem tudni, hogy John Wick feltűnik-e benne, az viszont biztos, hogy Keanu Reeves mellett Chad Stahelski vezető produceri feladatokat lát el Basil Iwanyk és Erica Lee producerek mellett.

A direktor neve sokaknak ismerős lehet a Kate Beckinsale által vezetett Underworld és az Underworld: Evolúció kapcsán, de ő felelt a Die Hard 4. – Legdrágább az életedért, Az emlékmásért, valamint több sorozat pilotjánál is munkálkodott, köztük a Hawaii Five-0, Lucifer és Az Álmosvölgy legendája, valamint az elkaszált The Gifted Marvel-sorozat második részénél is.

John Wick
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

John Wick belépett az egymilliárd dolláros franchise-ok táborába

John Wick a legnagyobb filmcímek között találta magát.

007 Nincs idő meghalni
Filmek

Kitűzték az Ana de Armas főszereplésével érkező John Wick spin-off, a Ballerina premierdátumát

Pontos megjelenési időpontot kapott a Ballerina, a John Wick első spinoffja.