x
Filmek

Bosszúállók: Végtelen háború termékek előrendelése és akció!

Éjféltől meg tudjátok vásárolni a teljes kollekciót!

Bosszúállók: Végtelen háború termékek előrendelése és akció!
  • Publishedáprilis 18, 2018

Éjféltől meg tudjátok vásárolni a teljes kollekciót!

Nos hát ez is eljött. Mindösszesen 1 hét választ el minket a Bosszúállók: Végtelen Háború premierjétől, az idei mozis szezon várhatóan legnagyobb dobásától. 8 évvel ezelőtt az „… én vagyok Vasember” kijelentésével, Robert Downey Jr. elkezdett egy olyan utat, amin korábban még senki sem járt, hiszen egy minden addiginál nagyobb, mozifilmeken átívelő grandiózus történet vette akkor kezdetét. Erre, azaz a mostanában egyre divatosabban univerzum építésnek nevezett dologra korábban senki sem mert vállalkozni, és ami azt illeti az azóta próbálkozók sem járnak túl sok sikerrel, így vitán felül egy filmtörténeti fejezet fázisa fog lezárulni a Stark-ék minden élő Marvel karaktert felvonultató összecsapásában.

A legtöbb moziba érkező szuperprodukcióhoz, ahogy ezt a rutinos moziba járók már jól megszokhatták jár egy vagy több speciális, az adott filmhez igazított mozis popcorn zacskó/vödör, illetve egy figurával, úgy nevezett topperrel ellátott strapabíró műanyag pohár is. A Végtelen Háború a szuperprodukciók közül is kiemelkedik, a mostani kínálat ennek megfelelően igen erősre sikerült.

 

A Funko Pop világát idéző topper figurák, várakozáson felül sikerültek, így az igazi rajongóknak érdemes lehet a teljes készletet beszerezni. Erre a Mozishop kínálatában minden lehetőségünk megvan, sőt további Bosszúállók és egyéb filmes ereklyéket is be tudtok szerezni, köztük például a film hivatalos posztereit is.

Ehhez ráadásul egy külön akció is kapcsolódik. Azok akik minimum 3 db topperes poharat vagy teljes szettet vásárolnak, azok ajándékba kapnak egy Fekete Párduc poharat topperrel.

Az előrendelés 19-én 00:01-től indul, a készlet korlátozott így nem árt résen lenni. ITT tudjátok elérni a termékeket.

u.i.: Thanos copter sajnos nincs.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.