Wide Screen
Image default
Gamer

Boldog születésnapot God of War!

A Sony egy tekintélyeset engedett a God of War árából a játék születésnapjának alkalmából, amely pont kapóra jöhet az ünnepekre.

Így a sok sonka, tojás és megszámolhatatlan locsolkodó mellett egy zseniális játék is ünnepli ma a születésnapját. A God of War felújított, teljesen átalakított és újragondolt verziója pontosan egy éve jelent meg a boltok polcain. Ezen ünnep alkalmából a Sony rendesen le is árazta, továbbá kiadott egy videót, amellyel megköszöni az emberek szeretetét és azt a hatalmas sikert, amelyet Kratos aratott szinte mindenhol.

Tökéletes játék húsvétra, szinte egyöntetűen magas pontszámokat kapott minden főbb játékos oldaltól és rengeteg díjat be is zsebelt tavaly. Kijelenthető, zseniális alkotás lett Kratos és Atreus új kalandja, amelynek epekedve várjuk a folytatását. Akit érdekel a játék itt tekintheti meg, a Sony 42%-ot engedett az árából. Így az olyan PlayStation tulajdonosoknak, akik még nem próbálták mindenképpen megéri beszerezni.

Még több a témában...

[UPDATE] Képeken a kezdetleges PlayStation 5 kontrollere!

Héja Szabolcs

JÁTÉKTESZT: Metro Exodus

Héja Szabolcs

Újabb infók a PS5-ről?

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább