Bitang jól néz ki a Cyberpunk 2077 témájú Xbox és controller

A CD Projekt RED játéka ugyan csak ősszel jön, de a spéci Xbox bundle már júniusban landol.

A CD Projekt RED játéka ugyan csak ősszel jön, de a spéci Xbox bundle már júniusban landol.

A Cyberpunk 2077 tematikájú Xbox One X valószínűleg a legrosszabbul őrzött titkok egyike – már napokkal ezelőtt kiszivárgott hála az Amazonnak és egyéb webáruházaknak. A gép igencsak tetszetős, egyedi kinézetet kapott, amit a foszforeszkáló festés és a kék led lámpák még jobban feldobnak.

A CD Projekt RPG-je eredetileg április 16-án jelent volna meg, de ugye el lett halasztva a megjelenés szeptember 17-re, mert a fejlesztés nem állt jól. A mostani Xbox bundle furamód a kettő között, június 20-án érkezik. A játék természetesen benne lesz a csomagban, ám a digitális kód persze ugyanúgy csak ősszel élesedik a játék megjelenésével. Árról sajnos nem érkezett információ.

Megér viszont egy külön misét a controller, amely a kult klasszikus cyberpunk karakter, Johnny Silverhand előtt állít emléket. Az igen kontrasztos színek és karcolások lehet nem mindenkinek nyerik el a tetszését, de abban egyetérthetünk, hogy meglehetősen egyedi az összeállítás. Szerintünk nyerő.

A Cyberpunk 2077-et fejlesztő CD Projekt RED az NVIDIA-val is lepaktált februárban és 200 darab egyedi festésű GeForce RTX 2080 Ti videokártyát gyártottak le, aminek egy részét ki is sorsolták.

Total
0
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn elárulta, hogy valaki meg fog halni A galaxis őrzői vol. 3.-ban

Next Article

Mi várhat a filmvilágra a posztkoronális korban, hogyan indulhatnak újra a forgatások?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!