Beverly Hills Cop 4 – megvan a rendező(k)

A Beverly Hills-i zsaru 4. részének projektje már sok viszontagságon keresztül ment, most azonban úgy tűnik, kezd összeállni a mozi.

A Beverly Hills-i zsaru 4. részének projektje már sok viszontagságon keresztülment, most azonban úgy tűnik, kezd összeállni a mozi. A Paramount két rendezőt is kiválasztott az Eddie Murphy-film élére, Adil El Arbi és Bilal Fallah személyében.

A Deadline szerint Jerry Bruckheimer producer imádta a rendezők előző filmjét, a “Black”-et, mely a legutóbbi Toronto Film Feszten elnyerte a Discovery díjat. A felek megbeszéltek egy találkozót, ahol kiderült, hogy a rendezők imádják a sorozat régi részeit: így kapták meg az állást.

A Mission: Impossible – Fantom Protokoll írói, Andre Nemec és Josh Applebaum már összehoztak egy forgatókönyvet, mely úgy tűnik, Eddie Murphy tetszését is elnyerte, aki korábban így nyilatkozott a projektről:

 

Nem veszek részt a Beverly Hills-i Zsaru 4. részében, hacsak nem állnak elő egy eszméletlenül jó forgatókönyvvel. Igyekeznek olyasvalamit csinálni, ami hű a figurához. Olvastam pár olyan verziót, amely nem kevés pénzt hozna, valóban, de nem fogok egy pocsék filmben részt venni pusztán a pénzért. Jónak kell lennie.

 

Bruckheimer és csapata abban reménykedik, hogy ha minden jól megy, új életre kaphat a franchise, és megkezdhetik a forgatást akár még az év végén, vagy legfeljebb jövő év elején.

Forrás: Empire

Total
0
Shares
Previous Article

Spider-Man: Homecoming - Donald Glover csatlakozik a stábhoz

Next Article

Mr. Robot: Szeretnének nagyobb szünetet tartani a második és harmadik évadok között

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!