Főoldal Előzetesek Berobbant a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája új előzetese, és benne egy szédítő nagy vendégszereppel
ElőzetesekBREAKING

Berobbant a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája új előzetese, és benne egy szédítő nagy vendégszereppel

Erre a cameora senki sem számított, figyelmesen nézzétek az előzetest.

325

A Marvel Studios betartotta ígéretét, ugyanis a tegnapi teaser előzetest egy nagy előzetes követett éjszaka. A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája rengeteg új jelenetet hozott a tavasszal látott első előzetes mellé, de talán arra senki sem fogadott, hogy egy több mint 10 évvel korábban látott gonosz karaktert is visszahoz a film. Sőt, még a Doctor Strange franchise egyik szereplője is tiszteletét teszi az arénában.

Az új felvétel nagy részében Shang-Chi és apja, Wenwu (A mandarin) kapcsolatát mutatják be, valamint a Tíz Gyűrű helyét a Marvel Moziverzumban. Bebizonyosodott, hogy milyen hatalmas erővel bírnak ezek az eszközök, és úgy tűnik, hogy a gonosztevő abban bízott, hogy egy nap majd átadhatja őket fiának. De az egyik legnagyobb felfedezés az előzetesben a Nagy Védelmező, a vízi sárkány, akit eddig csak játék formájában láthattunk. Ez a lény várhatóan Fin Fang Foom helyét veszi át a filmben. És ekkor még nem értek véget a felfedezések, hiszen a trailer végén két nagy vendégszereplőre is sor kerül.

Az előzetes végén egy ketrecharcot látunk. Shang-Chi egy versenyen fog indulni, és az egyik ellenfele A hihetetlen Hulk rosszfiúja lesz. Tim Roth által megformált Förtelem visszatér. A gonosztevő legutóbbi felbukkanása óta kissé átalakult, s ezzel az új külsővel még inkább hasonlít a képregények lapjain rajzolt alakjára. Ez a film alapozhatja meg a karakter visszatérését, akiről már kiderült, hogy a She-Hulk című Disney+ sorozatban újra feltűnik. Mintha ez nem lenne elég, akkor úgy tűnik, hogy Wong (Benedict Wong) lesz Förtelem egyik ellenfele a ketrecben, bár a kamerabeállásból ezt nem lehet teljes mértékig biztosan kijelenteni.

A Marvel Studios által bemutatott Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája főszereplője, Simu Liu, mint Shang-Chi, akinek szembe kell néznie a múlttal, amiről azt hitte, hogy maga mögött hagyta, amikor a rejtélyes Tíz Gyűrű szervezet hálójában találja magát.

Simu Liu főszereplője mellett további szereplők: Awkwafina Katy karaktere, aki Shang-Chi barátja; Michelle Yeoh mint Jiang Nan, Fala Chen Jiang Li szerepében, Meng’er Zhang Xialing-ként, Florian Munteanu Razor Fist-ként, valamint Jon Jon szerepében Ronny Chieng.

David Callahan, Destin Daniel Cretton és Andrew Lanham forgatókönyve alapján a filmet rendezte Destin Daniel Cretton. A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendáját szeptember 3-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...