Főoldal BREAKING Berobbant a Black Adam akciódús második előzetese
BREAKINGElőzetesek

Berobbant a Black Adam akciódús második előzetese

A DC Comics antihőse megérkezett.

397

A Black Adam első trailere még júniusban debütált online, ma reggelre pedig a rajongók újabb képet kaphatnak a közelgő DC-filmről. Dwayne Johnson sokat beszélt a DC-s debütálásáról, és az új trailer alapján joggal lehet izgatott. Az új előzetes friss képet nyújt Dwayne Johnson DC antihőséről, aki a nagyvásznon debütáló filmjében az Amerikai Igazság Társaságával kerül összetűzésbe.

A DC már korábban is sikert aratott olyan karakterekkel, akik a jó és a rossz közötti határvonalat feszegetik, mint James Gunn The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag című filmjében vagy Matt Reeves brutális Sötét Lovagja a Batmanben. De egyetlen karakter sem feszegette annyira a hős és a gonosz közötti határt, mint Black Adam. A JSA hősei mellett Dwayne Johnson antihőse a Marwan Kenzari által alakított gonosztevő Sabbac ellen is megmérkőzik. Mivel a szuperhőscsapat és a démoni gonosztevő között találja magát, Black Adamnek el kell döntenie, hová tartozik.

Történelmileg a karakter Shazam főellensége volt, akit a DCEU-ban Zachary Levi alakít. Arról egyelőre nincs hír, hogy a két karakter találkozik-e a nagyvásznon, de mivel a Black Adam bemutatójára nem sokkal a Shazam! Az istenek haragja előtt kerül sor a mozikban, valószínűleg a két karakter találkozik majd a jövőben.

Dwayne Johnson többször utalt már egy Black Adam és Superman közötti leszámolással. A két karakter nemrég animációs filmben, a DC Szuperállatok Ligája stáblista utáni jelenetében már találkozott, de a hírek szerint a Black Adamben élőszereplős találkozásra is sor kerülhet.

5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből. Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös. De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk. Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.

A Black Adam országos bemutatója október 20-án lesz.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...