Főoldal Előzetesek Berepültek A levegő urai, az Apple TV új grandiózus sorozatának első előzetese
Előzetesek

Berepültek A levegő urai, az Apple TV új grandiózus sorozatának első előzetese

Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat készítőinek itt a következő nagy durranása: A levegő urai.

647

Miközben mindenki a Monarch: A szörnyek hagyatéka bemutatójára vár, az Apple TV+ újabb grandiózus sorozattal készül. Délután bemutatták A levegő urai című, hamarosan induló sorozat első előzetesét. Az Austin Butler főszereplésével készülő sorozat a II. világháború idején játszódik, és betekintést enged az amerikai repülőpilóták életébe.

Az igaz történet alapján készült A levegő urai című sorozatban Butler a 100. bombázócsoport Gale Cleven őrnagyát alakítja Barry Keoghan mellett, aki Curtis Biddick hadnagyot játssza. Hozzájuk csatlakozik Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Josiah Cross, Branden Cook és Ncuti Gatwa. A kilencrészes sorozat Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat producereinek, Steven Spielbergnek, Tom Hanksnek és Gary Goetzmannak a műve, és lényegében a felsorolt sorozatok folytatása lesz a levegőben.

“Miller azonos című könyve alapján, John Orloff forgatókönyvével, A levegő urai a 100. bombázócsoport (a ‘Véres Század’) embereit követi, akik veszélyes bombatámadásokat hajtanak végre a náci Németország felett, és eközben 25 000 láb magasan az életükért harcolnak a fagyos körülmények, az oxigénhiányos állapotok és a puszta terrorral” – olvasható a sorozat leírásában. “A levegő urai középpontjában az a pszichológiai és érzelmi állapot bontakozik ki, amelyet ezek a fiatal férfiak átéltek, miközben segítettek elpusztítani a hitleri Harmadik Birodalom borzalmait. Néhányukat lelőtték és fogságba estek; néhányan megsebesültek vagy meghaltak. Néhányan pedig elég szerencsések voltak ahhoz, hogy hazajussanak. Függetlenül az egyéni sorstól, mindannyiuknak meg kellett fizetniük az áldozatot.”

A sorozatot 2019 októbere óta szerették volna elkészíteni, és ez az első sorozat, amelyet az Apple Studios készít a Playtone és az Amblin Television produkciós cégekkel. A levegő urai első részét 2024. január 26-án mutatják be az Apple TV+-on.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...