Főoldal Sorozatok Berendelték az HBO Max legjobb sorozatának, a Peacemaker – Békeharcos második évadát
Sorozatok

Berendelték az HBO Max legjobb sorozatának, a Peacemaker – Békeharcos második évadát

James Gunn írja és rendezi a második évad összes epizódját.

400
Peacemaker - Békeharcos
Forrás: HBO

Tegnap este hivatalosan is megerősítést nyert, hogy John Cena visszatér Békeharcos szerepében. A Peacemaker – Békeharcos visszatér a második évaddal, miután a sorozat áttörő sikert aratott az HBO Max streamingszolgáltatón, és csendben a 2022-es év egyik legnézettebb sorozata a WarnerMedia új szolgáltatóján.

James Gunn fogja írni és rendezni a 2. évad összes epizódját, John Cena pedig újra Christopher Smith aka Békeharcos szerepében visszatér a képernyőre. Az HBO közösségi oldalán méltatta saját sorozata népszerűségét, hogy ez volt a legfelkapottabb eredeti sorozat a Twitteren az elmúlt időben. Ez mindenképpen elismerésre ad okot, tekintettel arra, hogy párhuzamosan futott a Disney+ élőszereplős Star Wars-sorozata, a The Book of Boba Fett.

https://twitter.com/JohnCena/status/1494020154535067650?s=20&t=JXc1WGUK0nSaY2bBbkrmCQ

“A #PEACEMAKER megismerése és végül #Békeharcossá válása egy gyakorlat volt @JamesGunn szórakoztató és abszolút zseniális elméjének felfedezésében. Megtiszteltetés volt ezen a sorozaton és a szereplőkkel, a stábbal és a @hbomax csapatával dolgozni. Örömmel mondhatom, hogy visszatérünk, hogy még több békét teremtsünk a 2. évadban!” tweetelte Cena a bejelentést követően.

Gunn a sorozatot “életem egyik igazi csúcspontjának nevezte, mind szakmailag, mind egyébként”. A Peacemaker – Békeharcos évadzárója tegnap éjjelt debütált az HBO Maxon. Bár a sorozat egyelőre csak korlátozottan érhető el, de március 8-ától már Magyarországon is élvezhetjük az HBO Max előnyeit, és ezzel együtt a havi előfizetői díj mellett extra költségekkel nézhetjük a Warner Bros. legújabb alkotásait, köztük például a Békeharcos kalandját.

Peacemaker - Békeharcos

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.