Főoldal Filmek Benedict Cumberbatch jó okkal nem olvasta el a Pókember: Nincs hazaút teljes forgatókönyvét
Filmek

Benedict Cumberbatch jó okkal nem olvasta el a Pókember: Nincs hazaút teljes forgatókönyvét

Bármennyire is nehéz lehetett megállni, a színész nem tudja a teljes sztorit.

463
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Bár a Bosszúállót: Végtelen háború forgatókönyvét teljes terjedelmében elolvasta Doctor Strange-t megformáló Benedict Cumberbatch, a Pókember: Nincs hazaút című film szkriptjétől távol maradt. A színész nemrég árulta el, hogy egy nagyon nyomós oka volt arra, hogy miért nem akarta tudni a film teljes sztoriját.

Már a Pókember: Nincs hazaút című film korai fejlesztési fázisában kiderült, hogy Benedict Cumberbatch szerepelni fog a filmben Tom Holland oldalán, azonban csak az első előzetesből derült ki a Titkos Tanok mesterének pontos szerepe a filmben – Peter Parker felkeresi, hogy egy veszélyes varázslattal törölje az emberek emlékezetéből, hogy ő a Pókember. Hogy pontosan mi fog történni a filmben, és kik fognak benne szerepelni, erről már ódákat lehetne zengni, annyit szivárogtattak az elmúlt egy évben.

Benedict Cumberbatch a USA Todaynek adott interjújában elárulta, hogy nem olvasta el a film teljes forgatókönyvét. Ennek pedig az volt az oka, hogy nem akart semmit elspoilerezni, és pusztán akárcsak a rajongók, ő maga is élvezni akarta az utazást.

Tudod, hogy ez zsákutca, de egyvalamit elmondhatok: Ez egy lázadó film. Nem akarok semmit elárulni – és igazából még nem is olvastam el az egész forgatókönyvet! Szándékosan tettem ezt, mert csak a kalandot akarom.

Benedict Cumberbatch

A filmhez kiadott hivatalos szinopszis szerint “Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan veszélyekkel kell megküzdenie, melyeknek a létezéséről eddig nem is tudott. De ha túléli őket, talán jobban megérti, mit jelent igazából pókembernek lenni.”

Pókember: Nincs hazaút kizárólag a mozikban kerül bemutatásra 2021. december 17-én, a főszerepekben pedig Tom Holland mint Pókember, Zendaya MJ-ként, Jacob Batalon mint Ned Leeds, Benedict Cumberbatch mint Doctor Strange, Benedict Wong mint Wong, J.K. Simmons visszatér J. Jonah Jameson szerepében és még sokan mások is feltűnnek.

Pókember: Nincs hazaút
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események