Főoldal Filmek Ben Affleck szerint A könyvelő folytatása akár egy tévésorozat is lehet
Filmek

Ben Affleck szerint A könyvelő folytatása akár egy tévésorozat is lehet

Ben Affleck könyvelője nemcsak a számokhoz ért, de jól bánik a fegyverekkel is, de még mindig nem dőlt el, hogy látjuk-e visszatérni.

215
A könyvelő

Ben Affleck könyvelője nemcsak a számokhoz ért, de jól bánik a fegyverekkel is, de még mindig nem dőlt el, hogy látjuk-e visszatérni.

Bár A könyvelő nem aratott akkora sikert négy éve a mozikban, mint arra sokan számítottak, ennek ellenére Ben Affleck többször is úgy fogalmazott, hogy ez nem szab gátat a folytatás előtt, eddig azonban nem történt előrelépés a folytatás terén. De már az sem biztos, hogy filmvásznon látjuk a második részt, hiszen a készítők sorozatban gondolkoznak.

A Collider készített interjút a film főszerepét alakító Ben Affleckkel, aki elárulta, hogy Gavin O’Connor rendezőtől A könyvelő második része a hosszú fejlesztési folyamat ellenére talán nem is a mozikat célozza meg, hanem napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő streamingszolgáltatókat, s akár sorozat formájában is visszatérhet ’a könyvelő’.

Affleck hozzátette még, hogy nagyon várja a folytatást, és örömmel fog ismét Gavin rendezővel dolgozni, mert már az első rész forgatása is nagy móka volt. És még azon is viccelődött egy sort, amennyiben sorozatot készítenek belőle, ő azt is elvállalná, csak készüljön folytatás az első részhez.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...