Wide Screen
Image default
Filmek

Ben Affleck a kilépését tervezi a DC filmes univezumából

Most ismét úgy néz ki hogy új Batman után kell néznünk.

Hiába, hogy az általános vélekedés, miszerint a Batman Superman ellen nem sikerült jól, sokan mégis elégedettek voltak a Batflack-féle denevéremberrel, az előzetes véleményekből kiindulva pedig Az Igazság Ligájának csapatából a legjobban sikerült alakítást is ő hozta. A legutolsó nyilatkozata alapján viszont Affleck nem szeretné magára ölteni az igazságosztó köpenyét a soron következő The Batman-filmben, hiába hogy korábban a főszerep eljátszása mellett még a rendezést is elvállalta volna.

Az Igazság Ligája a héten érkezik a mozikba, a film promóciós körútján pedig mikor a Sötét Lovag képregény füzetet feldolgozó filmről kérdezték Gézánkat, azt a választ adta, hogy ezen még „elmélkedik”, sőt tovább ment és azt mondta hogy „senki sem csinálja ezt örökké” és szeretne „dicsőséggel” távozni a szerepből.

Nyáron a San Diego Comic Con-on még egész máshogy beszélt erről, így könnyen lehet, hogy csak a filmre nehezedő elvárásokat és nyomást szeretné csökkenteni. A legvalószínűbb az, hogy a film fogadtatásától függően dől el, hogy láthatjuk-e még újra Affleck-et a legismertebb szuperhős bőrében.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Ki vagy, Doki? sorozatból Peter Capaldi is csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Feliratos előzetest kapott Az igazság ligája

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. nem tervez sokáig Henry Cavill sztárral

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább