x
Filmek

Ben Affleck a kilépését tervezi a DC filmes univezumából

Most ismét úgy néz ki hogy új Batman után kell néznünk.

Ben Affleck a kilépését tervezi a DC filmes univezumából
  • Publishednovember 14, 2017

Most ismét úgy néz ki hogy új Batman után kell néznünk.

Hiába, hogy az általános vélekedés, miszerint a Batman Superman ellen nem sikerült jól, sokan mégis elégedettek voltak a Batflack-féle denevéremberrel, az előzetes véleményekből kiindulva pedig Az Igazság Ligájának csapatából a legjobban sikerült alakítást is ő hozta. A legutolsó nyilatkozata alapján viszont Affleck nem szeretné magára ölteni az igazságosztó köpenyét a soron következő The Batman-filmben, hiába hogy korábban a főszerep eljátszása mellett még a rendezést is elvállalta volna.

Az Igazság Ligája a héten érkezik a mozikba, a film promóciós körútján pedig mikor a Sötét Lovag képregény füzetet feldolgozó filmről kérdezték Gézánkat, azt a választ adta, hogy ezen még „elmélkedik”, sőt tovább ment és azt mondta hogy „senki sem csinálja ezt örökké” és szeretne „dicsőséggel” távozni a szerepből.

Nyáron a San Diego Comic Con-on még egész máshogy beszélt erről, így könnyen lehet, hogy csak a filmre nehezedő elvárásokat és nyomást szeretné csökkenteni. A legvalószínűbb az, hogy a film fogadtatásától függően dől el, hogy láthatjuk-e még újra Affleck-et a legismertebb szuperhős bőrében.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.