Close


Közelgő események

Filmek

Itt az első közös kép a Shazam! film két főszereplőjéről

Zachary Levi-t és Asher Angel-t az Igazság Ligája premierjén fotózták le együtt.

Itt az első közös kép a Shazam! film két főszereplőjéről
  • PublishedNovember 14, 2017

Zachary Levi-t és Asher Angel-t az Igazság Ligája premierjén fotózták le együtt.

Egyelőre csak néhány meghallgatáson vagyunk túl, de az már biztos hogy a mágikus szuperhős “felnőtt” verzióját Zachary Levi, míg Billy Batson-t, azaz a hős “gyerek” verzióját Asher Angel alakítja majd. A karakter érdekessége, hogy itt nem fiatalkori és felnőttkori állapotról beszélhetünk, hiszen az árva Billy egy varázsige kimondása után alakul át a görög mitológiából eredő szupererőkkel rendelkező Shazam-má.  A “világ leghatalmasabb halandója”, vagy ahogy korábban ismerték Marvel Kapitány (később a Marvel-lel folytatott jogviták után nevét végül az erejét adó varázsigévé váltották) Salamon, Herkules, Atlasz, Zeusz, Akhilleusz és Merkúriusz hatalmát birtokolja és a képregények aranykorában népszerűbb volt még az Acélembernél is. Több verzióban (köztük a legújabb animációs sorozatokban) is tagja az Igazság Ligájának, amelynek mozi premierjén most lencsevégre kapták az őt alakító két színészt is.

A fényképet eredetileg Instagram-ra töltötte fel a Thor filmekben is szereplő Levi a következő szöveggel:

Sziasztok, itt Zachary Levi és csak egy gyors köszönetet szeretnék mondani ezzel a képpel a DCEU rajongóinak a sok szeretetért és támogatásért. Eszméletlenül izgatott vagyok azért, hogy eljátszhatom Shazam-ot és azért is hogy itt lehetek az Igazság Ligája premierjén. Remélem mindnyájan szeretni fogjátok a filmet amikor elkészül és minden szeretetemet küldöm Nektek.

A filmet jövő év elején kezdik forgatni és hamarosan bővebb információkat is kapunk a szereplőgárdáról. Sajnos az első forgatási képekre vélhetően 3-6 hónapot kell még várnunk, de ha végül egy jó filmet láthatunk, megéri várni. Ti mit gondoltok? Várjátok már a Shazam! filmet?

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.