x
Filmek

Hetekkel korábban mutatják be a Wonder Woman 2.-őt

A Warner Bros. stúdió előrébb hozta a Wonder Woman második részének bemutatóját.

Hetekkel korábban mutatják be a Wonder Woman 2.-őt
  • Publishednovember 13, 2017

A Warner Bros. stúdió előrébb hozta a Wonder Woman második részének bemutatóját.

A Warner Bros. eredetileg 2019. december 13-án tervezte bemutatni a Wonder Woman második részét, azonban percekkel korábban a stúdió kiadott közleményéből megtudtuk, hogy a filmet nem a karácsonyi időszakban, hanem 2019. november 1-én fogják bemutatni.

A közleményben nem árulták el, hogy miért hozták hat héttel korábbra a film bemutatóját, de a stúdió bejelentése azután jött, hogy múlt hónapban a Lucasfilm eltolta a Star Wars: 9. rész bemutatóját. A már J.J. Abrams filmje eredetileg 2019. május 24-én került volna a mozikba, de a rendezőváltás és a forgatókönyv újraírása miatt a stúdió december 20-ára tette át a bemutatót.

A Wonder Woman folytatásról annyit lehet tudni, hogy a történet a ’80-as években játszódik a hidegháború Amerikájában, a rendezői székbe visszatér Patty Jenkins, a film főszereplője pedig minden bizonnyal Gal Gadot lesz – gondoljuk ezt a színésznő napokban tett kijelentése után.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.