Wide Screen
Image default
Játékok

Bemutattak még egy játékmódot a Gears 5-ből

Most közelebbről megvizsgálhatjuk a szeptemberben érkező játék egyik új módját, amely egészen érdekesnek ígérkezik.

Most közelebbről megvizsgálhatjuk a szeptemberben érkező játék egyik új módját, amely egészen érdekesnek ígérkezik.

A Gears 5-ról ( hiszen mint már tudhatjuk-hallhattuk eltűnt az “ of war” tag a címből) már annyi információ szivárgott ki, hogy az egyszeri játékos egészen biztosan sok-sok órát el tud majd tölteni szórakozással benne. Remélhetőleg egy eléggé összeszedett és átgondolt kampányt kapunk majd a kezeink közé, amely végre felveszi a versenyt a Gears of War 2-ben található drámával.

Azonban nem csupán az egyjátékos élmény lesz a középpontban, ugyanis rengeteg olyan mód is található lesz, amelyben a közösségi élményt helyezik előtérbe. A menekülős kooperatív Escape és a játékos-játékos közötti harcra kihegyezett Escalation az eddig bemutatottak alapján rengeteg szórakozást fog nyújtani a számunkra. A hordában érkező különböző ellenfelekre azonban most kaptunk egy úgy nevezett gyakorló módot is, amely felkészít a rengeteg-rengeteg célpont likvidálására, akik az életünkre törnek.

Most a Bootcamp-et ismerhetjük meg közelebbről. Ennek során a Training Grounds nevezetű pályán játszhatunk gépi ellenfelek ellen. Legfőképpen az előző részből jobban megismert DeeBee-k adják a célpontok gerincét. Egészen menő gyakorlás ez, ahol el lehet sajátítani egy-két dolgot a játék kezeléséből. Nagyon várjuk már a Gears új részét, amely mint láthatjátok rengeteg szórakozással fog minket ellátni.

Még több a témában...

Havi rendszerességű műsorban mutatkoznak be az Outriders részletei

Fonyódi Dávid

Futam helyett gyorskör az F1 2020-szal Monacoban

Sinka Tamás

Egy ideig nélkülözniük kell az Xbox és a PlayStation tulajoknak a Serious Sam 4-et

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat