Wide Screen
Image default
Gamer

Bemutattak még egy játékmódot a Gears 5-ből

Most közelebbről megvizsgálhatjuk a szeptemberben érkező játék egyik új módját, amely egészen érdekesnek ígérkezik.

A Gears 5-ról ( hiszen mint már tudhatjuk-hallhattuk eltűnt az “ of war” tag a címből) már annyi információ szivárgott ki, hogy az egyszeri játékos egészen biztosan sok-sok órát el tud majd tölteni szórakozással benne. Remélhetőleg egy eléggé összeszedett és átgondolt kampányt kapunk majd a kezeink közé, amely végre felveszi a versenyt a Gears of War 2-ben található drámával.

Azonban nem csupán az egyjátékos élmény lesz a középpontban, ugyanis rengeteg olyan mód is található lesz, amelyben a közösségi élményt helyezik előtérbe. A menekülős kooperatív Escape és a játékos-játékos közötti harcra kihegyezett Escalation az eddig bemutatottak alapján rengeteg szórakozást fog nyújtani a számunkra. A hordában érkező különböző ellenfelekre azonban most kaptunk egy úgy nevezett gyakorló módot is, amely felkészít a rengeteg-rengeteg célpont likvidálására, akik az életünkre törnek.

Most a Bootcamp-et ismerhetjük meg közelebbről. Ennek során a Training Grounds nevezetű pályán játszhatunk gépi ellenfelek ellen. Legfőképpen az előző részből jobban megismert DeeBee-k adják a célpontok gerincét. Egészen menő gyakorlás ez, ahol el lehet sajátítani egy-két dolgot a játék kezeléséből. Nagyon várjuk már a Gears új részét, amely mint láthatjátok rengeteg szórakozással fog minket ellátni.

Még több a témában...

Végre felütötte fejét a Viber UWP-és appja

Jelentkeznél a Halo Reach bétatesztjére?

Héja Szabolcs

Megérkezett a Marvel’s Avengers legújabb karakter bemutatója!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább