Prey

Bemutatták az új Ragadozó, a Prey előzetesét

A Prey előzetesében a vadászból lett vad.

A Prey, a Dan Trachtenberg által rendezett új Predator-film idén augusztusban kerül bemutatásra a Disney kezében lévő a Hulu streaming szolgáltatón. Korábban már kaptunk egy hivatalos szinopszist, valamint képet is láttunk a filmből, májusban pedig a 20th Century Studios egy rövid, feszült hangulatú teaser előzetes kíséretében leleplezte, hogy pontosan mikor fogják bemutatni az új részt.

A történet ezúttal nem a jelenkorban, vagy a közeli jövőben, hanem a múltban játszódik, és az őslakos amerikaiakra fog fókuszálni, mielőtt az amerikai telepesek elfoglalták volna a területeket, főszerepben pedig egy komancsi törzshöz tartozó nő lesz, aki ellenszegül a nemi normákkal és hagyományokkal, hogy harcos váljék belőle. Eddig nem volt hivatalos, de a mai napon azt is megtudtuk, hogy a korábbi hírek szerint valóban Amber Midthunder kapta a főszerepet, akit leginkább a Légió, a Roswell vagy a New Mexico című sorozatokból ismerhetünk. De úgy tűnik, hogy Dakota Beavers és Dane DiLiegro – egy 203 centiméteres kosárlabdázó, aki valószínűleg majd a Ragadozót alakítja – is csatlakozott a stábhoz.

A történet főhőse Kee, egy komancsi törzshöz tartozó nő, aki szembefordul a nemi normákkal és a hagyományokkal, hogy harcossá váljék. Sok évvel ezelőtt – még azelőtt, hogy európaiak betették volna lábukat az őslakosok földjeire – a komancsok jól meghatározták a társadalmi és nemi normák szerint éltek. Kee nagyon közel áll öccséhez, Taabe-hoz, aki egy nap a törzs vezetője lesz. Mint bármelyik másik fiatal a törzsben, Kee is tanítója és inspiráció forrása volt testvérének, Taabe-nek, de a komancsok hagyományai szerint az idősebb nővér feladata – őt Patsi-nak hívják – segíteni Taabe-t. Kee egy őszinte ember, és olyan ösztönös érzékkel rendelkezik, amivel mások nem, miközben bizonyítani akar a férfiak világában. Amikor veszély fenyegeti a népét, Kee útra kel bizonyítani rátermettségét, ami megvan minden férfi harcosban.

A Prey egy “Hulu Original”, és egyenesen a streaming szolgáltatásra érkezik, és úgy tűnik, hogy nem kerül a mozikba. Trachtenberg rendezőt leginkább a hihetetlenül feszült 10 Cloverfield Lane című filmről ismerhetjük, de dolgozott már a Black Mirror és a The Boys epizódjain is.

Total
41
Shares
Previous Article
James Gunn

A The Suicide Squad folytatásáról és más DC-projektekről beszélt James Gunn

Next Article
Top Gun: Maverick

A Top Gun: Maverick szerzői jogokat sértett meg az 1983-as magazincikk tulajdonosai szerint

Related Posts