Főoldal Játékok Bemutatták az új Aliens játékot
Játékok

Bemutatták az új Aliens játékot

Még a nyáron megkapjuk a következő kooperatív Aliens játékot.

443

Az Alien franchise valahogy nem találja a megérdemelt helyét a videojátékok piacán jelenleg. Voltak ígéretesebb próbálkozások, mint az Isolation. Ennek egészen zseniális aurája volt és a játékmenet szempontjából sem nevezhető rossznak. Az egyik erénye, hogy az idegen valóban félelmetesnek hatott. A legnagyobb probléma, hogy ez ritka és bőven jutnak rá olyan alkotások, mint a Colonial Marines vagy ha a bővített univerzumot nézzük, akkor az Aliens vs Predator.

Most nyáron érkezik a következő versenyző ebbe a szegmensbe az Aliens: Fireteam keretein belül. Ez egy kooperatív harmadik személyes lövölde, ahol a társainkkal kell átverekednünk magunkat az idegenek hordáin. 23 évvel az eredeti Alien trilógia után játszódik a USS Endeavor hajón, ami egy vészjelzést kapott a külső kolóniáktól. Négy kampány lesz, amit a két barátunkkal vagy az AI segítségével tudunk végigküzdeni.

Az ellenfeleinket az idegenek és a Weyland-Yutani szintetikusok adják majd. Öt kategória lesz a karaktereinknek, amikből szabadon választhatunk. A fegyvereket is a magunk akarata szerint tudjuk testre szabni és természetesen fejlődni is fogunk az idő során. Reméljük inkább majd az Isolation mellé fog beállni a jobb alkotások közé és nem kapunk megint egy Colonial Marines-t. Az Aliens: Fireteam az idei év nyarán fogja tiszteletét tenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és természetesen Xbox Series X/S-re.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...