Főoldal Előzetesek Bemutatták az első klipet a Tomb Raider-filmből
Előzetesek

Bemutatták az első klipet a Tomb Raider-filmből

Kiadták az első klipet a Tomb Raider reboothoz, illetve bejelentették, hogy milyen hosszú lesz Lara Croft kalandja a vásznon.

739

Kiadták az első klipet a Tomb Raider reboothoz, illetve bejelentették, hogy milyen hosszú lesz Lara Croft kalandja a vásznon.

A Warner Bros. stúdió, illetve a Metro-Goldwyn-Mayer Pictures közös készítésű Tomb Raider első klipjében Alicia Vikandernek, mint Lara Croftnak az óceánnal gyűlik meg a baja. A videó alighanem a hajótörésből mutat egy rövid kis részletet, ami végül egy őrült kalandhoz vezet.

A filmhez közben megjelent egy hivatalos szinopszis is:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larát fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Larának utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A stúdiók időközben azt is elárulták, hogy a film 118 perces lesz. Továbbá azt már tudjuk, hogy a 2013-ban megjelent világsikerű Rise of the Tomb Raider játékot dolgozza fel, és egy eredettörténet lesz főszerepben a 21 éves Lara Crofttal (Alicia Vikander), aki eltűnt apja felkutatására indul, miközben Walton Goggins rosszfiú mindent megtesz, hogy megnehezítse a régész kisasszony dolgát.

A Tomb Raider országos bemutatója március 15-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tomb Raider
Játékok

Nyitott világú lehet az új Tomb Raider játék

A pletykák szerint merőben más játékmenetet és sokkal nagyobb pályát kap az...