Az: Második fejezet

Bemutatták az Az: Második fejezet első előzetesét

Gyertek, lebegjünk együtt a Stephen King legfélelmetesebb adaptációjának, az Az regény második részének előzetesében.

Gyertek, lebegjünk együtt a Stephen King legfélelmetesebb adaptációjának, az Az regény második részének előzetesében.

A Warner Bros. stúdió már tegnap elárulta, hogy csütörtökön délután érkezik a 2017-ben bemutatott nagy sikerű horroradaptáció, az Az második részének első előzetese. A stúdió nem hazudtolta meg magát, pontban 18 órakor leleplezték Andy Muscietti rendező folytatásának előzetesét.

Alig néhány hónap választja el a rajongókat Stephen King félelmetes regényadaptációjának az Az második részétől, aminek története még az első résznél is véresebb jeleneteket tartogat a horror szerelmeseinek. A történet 27 évvel játszódik majd az első rész után, főszerepben Derry kisváros lakosai és a Vesztesek Klub gyerek főszereplői, akik időközben felnőttek. Erről korábban már láttunk képet, hogy James McAvoy hogyan alakult át Bill Denbroughá a filmben.

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Valaki egy Trónok harcás Xbox-ot?

Next Article

Bemutatkozik a Ghost Recon Breakpoint

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!