Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Bemutatták az Az: Második fejezet első előzetesét

Gyertek, lebegjünk együtt a Stephen King legfélelmetesebb adaptációjának, az Az regény második részének előzetesében.

A Warner Bros. stúdió már tegnap elárulta, hogy csütörtökön délután érkezik a 2017-ben bemutatott nagy sikerű horroradaptáció, az Az második részének első előzetese. A stúdió nem hazudtolta meg magát, pontban 18 órakor leleplezték Andy Muscietti rendező folytatásának előzetesét.

Alig néhány hónap választja el a rajongókat Stephen King félelmetes regényadaptációjának az Az második részétől, aminek története még az első résznél is véresebb jeleneteket tartogat a horror szerelmeseinek. A történet 27 évvel játszódik majd az első rész után, főszerepben Derry kisváros lakosai és a Vesztesek Klub gyerek főszereplői, akik időközben felnőttek. Erről korábban már láttunk képet, hogy James McAvoy hogyan alakult át Bill Denbroughá a filmben.

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Még több a témában...

KRITIKA: Álom doktor

Kévés Bence Mihály

Magyar szinkronnal is megnézhető a következő Stephen King adaptáció, az Álom Doktor első előzetese

Kévés Bence Mihály

Bill Skarsgård nyitott rá, hogy harmadszor is Pennywise legyen

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat