Pennywise AZ

Az első kép James McAvoy karakteréről az Az második részéből

Andy Muschietti rendező osztotta meg az első hivatalos képet James McAvoy karakteréről, a felnőtt Billről az Az második részéből.

Andy Muschietti rendező osztotta meg az első hivatalos képet James McAvoy karakteréről, a felnőtt Billről az Az második részéből.

Alig néhány hónap választja el a rajongókat Stephen King félelmetes regényadaptációjának az Az második részétől, aminek története még az első résznél is véresebb jeleneteket tartogat a horror szerelmeseinek. A történet 27 évvel játszódik majd az első rész után, főszerepben Derry kisváros lakosai és a Vesztesek Klub gyerek főszereplői, akik időközben felnőttek. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Andy Muschietti rendező születésnapja alkalmából egy a filmből kiragadott fotóval köszöntötte fel James McAvoyt, aki a filmben Bill Denbrough-ot fogja alakítani, a Vesztesek Klub vezetőjét. A kép sajnos sokat nem árult el a várva várt folytatásból, amihez még előzetest sem mutattak be, de alighanem heteken belül visszatér Pennywise, hogy tovább rémissze a rajongókat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And a happy belated birthday to the great @jamesmcavoyrealdeal who will thrust his f-f-fists against anything that moves in September 6 #billdenbrough #itchapter2

Andy Muschietti (@andy_muschietti) által megosztott bejegyzés,

Andy Muschietti az első rész sikere után visszatér, hogy elvégezze rendezői teendőit a második résznél is, de a forgatókönyvíró téren sem történt nagy változás, hiszen az a Gary Dauberman írta a második fejezet szkriptjét, aki az első részt is papírra vitte. A folytatás cselekménye 27 évvel játszódik az első rész után, egy modernebb korban, ahol a Vesztesek Klub tagjai visszatérnek Derry nevű kisvárosba, hogy leszámoljanak Pennywise gyilkos bohóccal. A filmhez kiadott hivatalos szinopszis:

27 évente a gonosz visszatér Derry városba, Maine-be, ezért közel három évtizeddel az első film cselekményei után az Az második részében visszatérnek az első rész felnőtt karakterei. A karakterek régóta nem találkoztak egymással, mindenki külön utakat járt eddig.

Főszerepben Jessica Chastain (Beverly Marsh), James McAvoy (Bill Denbrough), Isaiah Mustafa (Mike Hanlon), Jay Ryan (Ben Hanscom), James Ransone (Eddie Kaspbrak), Bill Hader (Richie Tozier) és Andy Bean (Stan Uris). Természetesen mellettük visszatér az első rész főszereplője, Pennywise bohóc is, akit ezúttal is Bill Skarsgård színész alakít majd a jövő ősszel érkező második fejezetben.

Az Az második rész bemutatója Amerikában 2019. szeptember 6-án lesz.

Total
12
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: The Elder Scrolls: Blades

Next Article

Belsős infók szerint az egyik új Xbox a PS5-nél is erősebb lesz!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!