Tom Holland

Bemutatták a Spider-Man: Far From Home hivatalos logóját

A Sony Pictures ma leleplezte a Pókember: Hazatérés második rész hivatalos logóját, ami mint tudjuk korábbról a Far From Home alcímet viseli.

A Sony Pictures ma leleplezte a Pókember: Hazatérés második rész hivatalos logóját, ami mint tudjuk korábbról a Far From Home alcímet viseli.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy Peter Parker (Tom Holland) meghalt a Bosszúállók: Végtelen háborúban, kíváncsian várjuk, hogy a Marvel Studios és a Sony közösen milyen marketinget adnak a Far From Home című filmnek. Két dolog történhet: az egyik, hogy a folytatás még a drámai pillanatok előtt játszódnak, azaz jóval azelőtt, hogy Thanos csettintett volna a filmben és kiirtotta volna a fél univerzumot, vagy marad a másik elképzelés, ami szerint a Pókembert feltámasztják a megmaradt hősök a cím nélküli Bosszúállók-filmben. A stúdió nehéz helyzetben van, hiszen a Pókember következő része bemutatja azt, ami alig több mint két hónappal a Bosszúállók 4. után van, tehát hogy dönt a stúdió majd?

Habár a logót egyszer már szemügyre vehettük Tom Holland bejelentős Instagram-videójában, a stúdió csak most tette hivatalossá azt. A stílus változatlan, hasonló szín-összeállításban – a sárgát a piros szín váltotta ezúttal – és betűtípusban érkezett meg a Far From Home logó, mint a Hazatérésé volt. A „Home” szóban a pók is kivehető, amiről az is kiderült, hogy ismétlődő téma lesz a Marvel és Sony közös rendezésű Pókember kalandjaiban.

A Spider-Man: Far From Home bemutatója 2019. július 5-én lesz.

Total
39
Shares
Previous Article

Már forog a Star Wars: Episode IX, és rögtön kaptunk egy képet Finnről

Next Article
Vasember

A magyarázat, hogy Thanos honnan ismerte Tony Starkot a Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!