Főoldal BREAKING Bemutatták a Gladiátor II első hivatalos képeit Paul Mescal és Pedro Pascal karaktereivel, és a sztoriról is kaptunk rövid leírást
BREAKINGFilmek

Bemutatták a Gladiátor II első hivatalos képeit Paul Mescal és Pedro Pascal karaktereivel, és a sztoriról is kaptunk rövid leírást

Az első képek az ősszel érkező Gladiátor II. részéből.

259
Gladiátor II
Forrás: Vanity Fair

A Gladiátor II november 22-én érkezik a mozikba, és végre megkaptuk az első képet Sir Ridley Scott régóta várt folytatásáról, a 2000-es Oscar-díjas klasszikushoz. A Vanity Fair osztotta meg az első hivatalos képet Paul Mescal karakteréről, Luciusról, Connie Nielsen Lucillájának fiáról. Évtizedek teltek el, és távol az anyjától közben felnőtt, miután az észak-afrikai partvidékre küldte őt, hogy elkerülje a Római Birodalom hatásait.

Haraggal nőtt fel anyja iránt (nem értette anyja döntését, pedig jó oka volt), de most békés életet él feleségével és gyermekével… egészen addig, amíg a rómaiak meg nem támadják.

“Numídia tengerparti városában vert gyökeret” – magyarázza Scott. “Kék szemű, világos bőrű férfi vörös hajjal, és nem is különbözhetne jobban a helyiektől. Ez az egyik utolsó túlélő civilizáció, amikor a rómaiak elkezdenek leereszkedni Észak-Afrikába, és mindent elfoglalnak.”

A támadást Pedro Pascal karaktere, Marcus Acacius vezeti, aki egy korábban nem látott római tábornok, aki Russell Crowe Maximusának keze alatt tanult. “A legjobbaktól tanult, így természetesen ez a becsületkódex mélyen beépült a kiképzésébe és az életébe. De a nap végén egy másik ember. És ez nem változtat azon, hogy ki ő” – mondta Pascal karakteréről.

“Maximus az Maximus, és ezt nem lehet megismételni. Ez csak azt teszi, hogy Acacius más dolgokra képes” – teszi hozzá Pascal. “Nagyon, nagyon jó tábornok, ami azt jelentheti, hogy nagyon jó gyilkos.”

Lucius megveti, amit Acacius képvisel, de hadifogolyként Rómába kerül. Itt jön a Gladiátor II nagy csavarja.

“A csavar az, hogy amikor fogolyként Rómába érkezik és az első menetet vívja az arénában, megpillantja anyját – döbbenetére” – meséli Scott. “Nem tudja, hogy életben van-e vagy sem. Honnan is tudhatná? Nincsenek telefonok. Nincs sajtó. És ott van az anyja a királyi páholyban, elég jól néz ki 20 év után. És ott van vele az a tábornok, akivel szembekerült a numídiai falon…”

A történet rövid összefoglalója mellett számos új képet osztottak meg a Gladiátor II-ből.

Gladiátor II további szereplői: Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, May Calamawy, Fred Hechinger, Lior Raz, Derek Jacobi, Peter Mensah és Matt Lucas. A forgatókönyvet írta David Scarpa, és amennyiben nem húzódnak el az egyeztetések és tudják tartani a kitűzött célt, akkor a film 2024. november 22-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...