Bemutatkozott két új Resident Evil Resistance gonosztevő

Ha az eddig rossz arcúak nem hozták volna meg a kedvet, itt van újabb kettő.

Ha az eddig rossz arcúak nem hozták volna meg a kedvet, itt van újabb kettő.

A Capcom felfedett két újabb karaktert, akik csatlakoznak a Resident Evil 3, 4 az 1 elleni aszimmetrikus túlélőhorror élményének gonosztevőihez. A két szereplő a széria közismert gonoszai, Alex Wesker és Ozwell Spencer. A terror új szintjét hozzák el a játékba különleges képességeikkel. Így hatékonyan tesznek keresztbe az Umbrella Corporation ördögi kísérletéből kiutat kereső túlélőknek. A páros a korábban bemutatott újonc Daniel Fabron és Anette Birkin mellé csatlakoznak.

A Resident Evil Resistance keretében a gonosztevő egy halálos akadálypályát állít fel veszedelmes eszközöket rejtő stratégiai kártyapaklijával. Céljuk meghiúsítani a maroknyi túlélő szabadulási kísérletét. Ezt többek között vérszomjas teremtmények ránk szabadításával, csapdák felállításával, a környezet manipulálásával és a biztonsági kamerák felfegyverzésével próbálják meg. Eközben a túlélőknek együtt dolgozva kell különböző speciális képességeiket és eszközeiket bevetve átküzdeniük magukat a gonosztevő állította kihívásokon és kijutniuk a kísérletből, mielőtt kifutnának az időből.
A Resident Evil 3 Remake és a játék részét képező Resident Evil Resistance 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Total
5
Shares
Previous Article

Megvan mikor jön a Half-Life: Alyx

Next Article

Nemsokára érkezik a Sakura Wars Európába

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!