Wide Screen
Image default
Játékok

Bemutatkozott két új Resident Evil Resistance gonosztevő

Ha az eddig rossz arcúak nem hozták volna meg a kedvet, itt van újabb kettő.

Ha az eddig rossz arcúak nem hozták volna meg a kedvet, itt van újabb kettő.

A Capcom felfedett két újabb karaktert, akik csatlakoznak a Resident Evil 3, 4 az 1 elleni aszimmetrikus túlélőhorror élményének gonosztevőihez. A két szereplő a széria közismert gonoszai, Alex Wesker és Ozwell Spencer. A terror új szintjét hozzák el a játékba különleges képességeikkel. Így hatékonyan tesznek keresztbe az Umbrella Corporation ördögi kísérletéből kiutat kereső túlélőknek. A páros a korábban bemutatott újonc Daniel Fabron és Anette Birkin mellé csatlakoznak.

A Resident Evil Resistance keretében a gonosztevő egy halálos akadálypályát állít fel veszedelmes eszközöket rejtő stratégiai kártyapaklijával. Céljuk meghiúsítani a maroknyi túlélő szabadulási kísérletét. Ezt többek között vérszomjas teremtmények ránk szabadításával, csapdák felállításával, a környezet manipulálásával és a biztonsági kamerák felfegyverzésével próbálják meg. Eközben a túlélőknek együtt dolgozva kell különböző speciális képességeiket és eszközeiket bevetve átküzdeniük magukat a gonosztevő állította kihívásokon és kijutniuk a kísérletből, mielőtt kifutnának az időből.
A Resident Evil 3 Remake és a játék részét képező Resident Evil Resistance 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Még több a témában...

Korábban érkezik a Remothered: Broken Porcelain

Fonyódi Dávid

TESZT: art of rally

Sinka Tamás

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat