Bemutatkozott az Assassin’s Creed Valhalla

A Ubisoft húzócímének új epizódja ősszel jön a jelenlegi és következő generációkra egyaránt.

A Ubisoft húzócímének új epizódja ősszel jön a jelenlegi és következő generációkra egyaránt.

Hosszú volt az út, amíg a Ubisoft legendás sorozatának új darabját megismertük. A vikinges settinget régóta pletykálták, de végül nem Ragnarok alcímmel, hanem Assassin’s Creed Valhallaként fogunk vele találkozni, már idén ősszel gyakorlatilag minden platformon (PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Stadia és PC).

A promóció már tegnap elkezdődött, egy Ubisoft által felkért művész 8 órán keresztül rajzolt meg élőben egy concept artot (visszanézhető egy 4 perces timelapse belőle), ma pedig megkaptuk a bemutatkozó, cinematic trailert.

A játékot a Ubisoft Montreal vezényletével fejlesztik (Assassin’s Creed IV Black FlagAssassin’s Creed Origins), de valójában az összes Ubisoft stúdió részt vesz a munkában valamilyen szinten, ahogy azt már megszokhattuk az utóbbi években. Gameplayt egyelőre nem láthattunk, arra a pletykák szerint jövő héten kerül sor, viszont pár kép erejéig a hivatalos oldalon már ismerkedhetünk a játék hangulatával.

Természetesen az ilyenkor szokásos különleges kiadások sem maradhatnak el, a készítők már ezekről is elhintették az infót. Alant a legdrágább (200 dolláros), Collectors Editon látható, de aki részletesebben kíváncsi, annak a Ubisoft előrendelői oldala részletesen kivesézi az egyes változatokat.

Total
0
Shares

Leave a Reply

Previous Article
Cineworld

Durvul a helyet: Már a Cinema City tulajdonosa, a Cineworld sem vetít több Universal Pictures filmet

Next Article
Herkules

A Russo testvérek felügyelik a Herkules élőszereplős Disney feldolgozást

Related Posts