Főoldal Játékok Bemutatkozott a Square Enix “új” játéka, a Forspoken
Játékok

Bemutatkozott a Square Enix “új” játéka, a Forspoken

Elképesztően jól néz ki a Project Athia végleges változata.

475

Valószínűleg egészen sokan emlékeznek még a júniusi State of Play-en bemutatott és rendkívül érdekesnek ígérkező Porject Athia-ra, amelyet most a tegnapi Square Enix eseményen szerencsére újra láthattunk. Még mindig elképesztően jól néz ki és valószínűleg elég erős addiciója lesz mind a PS5, mind a PC kínálatának. Azt is lehet már tudni, hogy végre hivatalos neve is lett a projektnek, hiszen Forspoken-ként tudjuk majd megvásárolni.

A Luminous Productions áll a fejlesztés mögött és főszereplőként a Charlie Angyalai-ból ismerhető Ella Balinska szerepel majd. A gyönyörű és egyben veszélyes Athia-n fog játszódni ez az alkotás, ahol Frey Holland-nak varázslatos képességeket kell megtanulnia a túlélése érdekében. Az alkotás teljes mértékben a PS5 erejére lesz kalibrálva és bár érkezni fog PC-re is, valószínűleg hasonló képességű vasra lesz majd szükségünk hozzá.

Nagyon kíváncsiak várjuk, hogy milyen elvárásokat támasztanak a Final Fantasy 15 fejlesztői a tárhely kapcsán, hiszen mint tudhatjuk, a PS5-be elképesztően gyors NVME SSD került. Szó sincs róla, léteznek már ilyenek a PC-s piacon is és valószínűleg 2022-re csak több és több ilyen opció fog majd megjelenni. A látott játékmenet alapján elképesztő gyors ás folyamatos lesz majd a képi megjelenítés, de természetesen még túl korai biztosat mondani ilyen témában. Valamikor 2022-ben várhatjuk majd a megjelenését PS5-re és PC-re.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.