Főoldal Játékok Bemutatkozott a Marvel 1943: Rise of Hydra videójáték
Játékok

Bemutatkozott a Marvel 1943: Rise of Hydra videójáték

Amerika Kapitány és Fekete Párduc második világháborús kalandja 2025-ben érkezik.

330
Marvel 1943: Rise of Hydra
Forrás: Marvel

2022-ben jelentette be a Marvel Entertainment és a frissen megalakult Skydance New Media csapata, hogy egy új Marvel-játékon dolgoznak. A stúdió vezetője és alapítója Amy Hennig, aki korábban olyan játékszériákon dolgozott, mint a Legacy of Kain, a Jak and Dexter vagy az Uncharted. A játékról azóta semmit sem hallottunk, azonban a mai napon váratlanul egy sztori előzetest kapott és felfedték, hogy Marvel 1943: Rise of Hydra címen jön 2025-ben. A játék Amerika Kapitány és Fekete Párduc közös, második világháborús történetét meséli el.

A látványos előzetesben megismerhetjük a játék négy főszereplőjét. Természetesen itt van Steve Rogers, vagyis Amerika Kapitány, aki szupererejével és a vibrániumból készült pajzsával veszi fel a harcot a náci Németországgal és a Hydra szervezetével. Az ő társa Gabriel Jones, amerikai katona és a Howling kommandó tagja. Hozzájuk társul a Fekete Párduc, vagyis Azzuri, Vakanda királya és a későbbi T’Challa nagyapja. Őt támogatja a vakandai kémhálózat vezetője Nanali. A játékban ennek a négyfős csapatnak kell együtt működniük a közös ellenség ellen a megszállt Párizsban, 1943-ban. Egy izgalmas, újszerű és nagyon látványos Marvel videójáték érkezik jövőre. A főszereplőket alakító színészeket is felfedték már, azt is elárulták, hogy Howard Stark is fontos szerepet kap majd a játékban.

Az előzetes mellé egy tizenkét perces bemutató videó is készült, amelyben a Skydance New Media fejlesztői és Amy Hennig személyesen beszélnek a játékről és előzetesben látottakról. Hennig elmondta, hogy a Marvel 1943: Rise of Hydra az Epic Games legmodernebb Unreal Engine 5.4-es változatával készült és az előzetesben is ezt láthattuk mozgás közben. Az eredmény magáért beszél, lenyűgöző animáció, karaktermodellek és fotorealisztikus élmény vár ránk, mintha egy Marvel film elevenedne meg előttünk.

Marvel 1943: Rise of Hydra
Forrás: Marvel

Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu felelős szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események