Főoldal Játékok Bemutatkozott a GRAVEN
Játékok

Bemutatkozott a GRAVEN

Tovább él a Hexen 2 szellemi öröksége.

517

A Teremtő szavait hallva nekilát levadászni a járványok kirobbantásáért és az évszakok természetes rendjének felkavarásáért felelős aljas eretnek szektákat. Az akciót, felfedezést és fejtörőket vegyítő GRAVEN klasszikus lövöldözős címekből, lebilincselő szimulátorokból és akció-szerepjátékokból egyaránt merít. Átutazhatunk három hatalmas, nyílt régión, és bejárhatjuk a vidékeket, ahogy megtisztítjuk őket a gonosztól. Legyőzhetünk több, mint harminc különböző ellenfelet a fertőzés sújtotta őrültektől a mocsár fenevadjaiig olyan pusztító mágiákkal felvértezve, mint a vad villámcsapások és az égető tűzsugarak.

A 1C Entertainment és a 3D Realms örömmel mutatja be a Slipgate Ironworks fejlesztésében készülő dark-fantasy stílusú akció-kaland FPS-t, a GRAVEN-t. A Realms Deep 2020 keretében felfedett GRAVEN istenségek és szörnyek hátborzongató középkori világába kalauzol el az Ortogonális Rend egy megszégyenített papjaként. Mikor a Rend egy eretnek tagja feláldozza fogadott lányát, a pap igazságérzete által vezérelve, dühében halálosan megtorolja tettét. A testvérei által próbára tett és bűnösnek ítélt, majd az égető homokmezőkre száműzött pap szemeit behunyva elmondja utolsó imáját a békéért. A Teremtő közvetlenül szól hozzá: „A békédet el kell nyerned.”

Forgathatunk pusztító fegyvereket, köztük varázsbotokat és csuklóra rögzített nyílpuskákat. Rejtett aranytartalékok felkutatásával fejleszthetjük fegyvereinket és varázslatainkat a kovácsoknál és alkimistáknál. Visszatérhetünk korábban már teljesített helyszínekre új képességekkel, hogy felfedjük titkaikat és teljesen új helyszíneket. Több, mint 30 fegyverével és varázslatával, a GRAVEN kísérletezésre sarkall. Játszhatunk egyedül, egy barátunkkal osztott képernyőn kooperatívan, vagy akár egy négy fős csapatban az interneten keresztül a teljes misztikus káoszért. A GRAVEN 2021-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...