Bemutatkozott a GRAVEN

Tovább él a Hexen 2 szellemi öröksége.

A Teremtő szavait hallva nekilát levadászni a járványok kirobbantásáért és az évszakok természetes rendjének felkavarásáért felelős aljas eretnek szektákat. Az akciót, felfedezést és fejtörőket vegyítő GRAVEN klasszikus lövöldözős címekből, lebilincselő szimulátorokból és akció-szerepjátékokból egyaránt merít. Átutazhatunk három hatalmas, nyílt régión, és bejárhatjuk a vidékeket, ahogy megtisztítjuk őket a gonosztól. Legyőzhetünk több, mint harminc különböző ellenfelet a fertőzés sújtotta őrültektől a mocsár fenevadjaiig olyan pusztító mágiákkal felvértezve, mint a vad villámcsapások és az égető tűzsugarak.

A 1C Entertainment és a 3D Realms örömmel mutatja be a Slipgate Ironworks fejlesztésében készülő dark-fantasy stílusú akció-kaland FPS-t, a GRAVEN-t. A Realms Deep 2020 keretében felfedett GRAVEN istenségek és szörnyek hátborzongató középkori világába kalauzol el az Ortogonális Rend egy megszégyenített papjaként. Mikor a Rend egy eretnek tagja feláldozza fogadott lányát, a pap igazságérzete által vezérelve, dühében halálosan megtorolja tettét. A testvérei által próbára tett és bűnösnek ítélt, majd az égető homokmezőkre száműzött pap szemeit behunyva elmondja utolsó imáját a békéért. A Teremtő közvetlenül szól hozzá: „A békédet el kell nyerned.”

Forgathatunk pusztító fegyvereket, köztük varázsbotokat és csuklóra rögzített nyílpuskákat. Rejtett aranytartalékok felkutatásával fejleszthetjük fegyvereinket és varázslatainkat a kovácsoknál és alkimistáknál. Visszatérhetünk korábban már teljesített helyszínekre új képességekkel, hogy felfedjük titkaikat és teljesen új helyszíneket. Több, mint 30 fegyverével és varázslatával, a GRAVEN kísérletezésre sarkall. Játszhatunk egyedül, egy barátunkkal osztott képernyőn kooperatívan, vagy akár egy négy fős csapatban az interneten keresztül a teljes misztikus káoszért. A GRAVEN 2021-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Total
0
Shares
Previous Article

A Microsoft megerősítette, milyen áron kerül a boltok polcaira az Xbox Series S

Next Article
The Mandalorian

Két címlap mellett több képet kaptunk a The Mandalorian második évadából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!