Bemutatkozik a Ghost Recon Breakpoint

Rögtön játékmenet videóval nyit az Ubisoft új elit katonás játéka, amely a Breakpoint nevet kapta.

Rögtön játékmenet videóval nyit az Ubisoft új elit katonás játéka, amely a Breakpoint nevet kapta.

Erősen nyitott a bejelentés, hiszen egy volt különleges erők tag mesélt az élményeiről és az Ubisofttal való közös munkájáról a Breakpointtal kapcsolatban. A Ghost Recon mostani részét Breakpointnak fogják hívni és megint elit katonákat fogunk irányítani, azonban most egy teljesen új köntösben. Egy Aurora nevű fiktív szigetre fogunk menni egy titkos küldetést teljesíteni, azonban a dolgok nem az eltervezettek szerint alakulnak…

Egy nyílt világú játékot kapunk, amelyben az eddigiektől eltérően most nem mi vagyunk a vadászok, hanem a préda szerepét kell felöltenünk. Ellenségünk egy Wolves névre keresztelt banda, akik szintén olyan elit katonákból állnak mint mi vagyunk. Élükön Cole D. Walkerrel, aki régebben maga is Ghost volt. Ez még azonban nem minden, egy egész drón hadsereg is kergetni fog a mesés szigeten. Új képességek garmadájával látnak el a túlélésünk érdekében, ilyen például a teljes elrejtőzés a sárban, valamint ha megsérülünk akár egy lövéstől tudjuk magunkat gyógyítani is.

Nagyon részletes, kidolgozott, rengeteg kalanddal és cinematic-kal teli sztorit ígértek számunkra a fejlesztők. Nekiláthatunk egyedül, azonban ha jobbnak érezzük CO-OP-ban is játszhatunk vele. A felszerelésünk és a kinézetünk a játékban megmarad, szóval az egyjátékos módot olyan megjelenéssel is tolhatjuk mint a többjátékost. A PVP már a játék elején elérhető lesz mindenki számára. Négy havonta érkeznek hozzá úgynevezett raidek, amely küldetések rettentően izgalmasnak néznek ki. A játék Október 4-én már meg is érkezik PC-re, Xbox-ra és PS4-re.

Total
6
Shares
Previous Article
Az: Második fejezet

Bemutatták az Az: Második fejezet első előzetesét

Next Article

Ez történt a State of Play-en

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!