A galaxis őrzői

Bejelentették, hogy mikor kerül mozikba James Gunn rendezőtől A galaxis őrzői vol. 3.

Végre kitűzték A galaxis őrzői vol. 3. bemutatóját is.

Tegnap éjjel a Disney Investor Day 2020 eseményen összesen 10-10 Marvel és Star Wars alkotást jelentett be a Disney. A felsorolt alkotások között filmek és sorozatok egyaránt helyet kaptak, néhány órával korábban pedig egy frissített naptárt is kaptunk a 2021-es és 2022-es alkotásokhoz, ahol a Galaxis Őrzői is helyet kaptak.

James Gunn folytatását eredetileg tavasszal akarták bemutatni, de ahogy azt már mindenki tudja, a projektet félre kellett tenni, miután a Disney kirúgta a rendezőt. Éjjel azonban megerősítést kapott, hogy A galaxis őrzői vol. 3. bemutatóját 2023-ra tűzte ki a Marvel Studios. Sajnos azonban nem derült ki, hogy pontosan mikor láthatjuk a várva-várt folytatást, ami a Thor: Love and Thunder után játszódik majd – legalábbis eddig úgy tudni.

Valószínűleg azért kell még három évet várnunk A galaxis őrzői franchise harmadik részére, mert miután a Disney száműzte a rendezőt, a Warnernél kapott munkát, s jelenleg két DC alkotáson is dolgozik. Bár a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag forgatásával már végeztek, az utómunka még tart, s hamarosan egy rövid előzménysorozatot is kap John Cena karaktere, Peacemaker.

A trilógia harmadik részét csak 2023-ban fogják bemutatni, de éjjel kiderült, hogy 2022-ben az ünnepek alatt nem maradunk Őrzők nélkül, hiszen a The Guardians of the Galaxy Holiday Special címen érkezni fog egy Disney+ sorozat.

Total
13
Shares
Previous Article
Disney Investor Day 2020

A Disney módosította a Fekete Párduc 2., a Thor: Love and Thunder, a Marvel Kapitány 2., a Rogue Squadron és más filmek bemutatóit is

Next Article
Jaimie Alexander Lady Sif

Jaimie Alexander megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér a Thor: Love and Thunderben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!