Főoldal Filmek Bejelentették, hogy a SkyShowtime mikor érkezik Magyarországra
FilmekBREAKING

Bejelentették, hogy a SkyShowtime mikor érkezik Magyarországra

Bejelentették, hogy mikor éezi

347
SkyShowtime

A SkyShowtime Európa legújabb streamingszolgáltatója, amely jelenleg Dániában, Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Hollandiában és Portugáliában érhető el. A SkyShowtime terjeszkedése az elkövetkező hónapokban és 2023 első negyedévében Spanyolországban, Andorrában, valamint Közép- és Kelet-Európában folytatódik.

A páneurópai streamingszolgáltató még több európai országban lesz elérhető. A SkyShowtime 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. 2023 februárjától Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elérhetővé válik.

A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményt Amszterdamban. A rendezvényen Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója bejelentette, hogy a szolgáltatás még idén decemberben elindul számos közép- és kelet-európai országban. A SkyShowtime exkluzív műsorainak kínálata december 14-től lesz elérhető Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában. Ezt követően 2023 februárjában Magyarországon, Albániában, a Cseh Köztársaságban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is debütál a platform.

A SkyShowtime a világ legnagyobb stúdióinak és legtehetségesebb filmeseinek munkáját egyesítve több ezer órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. A szolgáltató előfizetői a világ legjobban várt sorozatainak és filmjeinek széles választékából válogathatnak.

„A SkyShowtime-ot Európa számára találtuk ki, és most örömmel árulhatjuk el leendő közép- és kelet-európai nézőinknek, hogy hamarosan itt is eljön a SkyShowtime ideje. Izgatottan várjuk, hogy exkluzív hozzáférést biztosítsunk ikonikus és világhírű stúdióink legújabb sorozataihoz és filmjeihez, valamint a minőségi helyi gyártású műsorok prémium kínálatához. A sikeres észak-európai és portugáliai indulás után fontos mérföldkő számunkra, hogy ezekre a piacokra is beléphetünk, és Európa-szerte még több emberhez hozhatjuk el a SkyShowtime-ot.” – nyilatkozta Monty Sarhan, a szolgáltató vezérigazgatója.

A SkyShowtime a legjobb szórakoztató műsorokat, filmeket és eredeti sorozatokat kínálja a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock ikonikus könyvtárából.  

A SkyShowtime több mint 20 európai országban, 90 millió háztartásban lesz elérhető. Az európai bevezetésnek köszönhetően a platform Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, a Cseh Köztársaságban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Hollandiában, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban kínál majd filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket.

SkyShowtime
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

SkyShowtime
Filmek

Áprilisban árat emel a SkyShowtime

Áprilistól a SkyShowtime-ért is többet kell fizetnünk.

Star Trek: Discovery
Sorozatok

A SkyShowtime hamarosan bemutatja a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadát

A teljes Star Trek: Discovery felkerül hamarosan a SkyShowtime műsorára.

SkyShowtime
Filmek

A SkyShowtime decemberi, ünnepi megjelenései

Az ünnepekre is készül filmekkel és sorozatokkal a SkyShowtime.