Főoldal Filmek Bejelentették a Jurassic City forgatási helyszíneit, és a koncepcióról is olvashatunk
Filmek

Bejelentették a Jurassic City forgatási helyszíneit, és a koncepcióról is olvashatunk

Olyan lehet a Jurassic City, mint amiről álmodoztak a rajongók.

375
Jruassic World: Világuralom

A Universal Pictures új Jurassic World-filmjének előkészületei már javában zajlanak, hamarosan kezdődik a forgatás is. Túl sok részletet nem osztottak meg a franchise következő részéről, de eddigi beszámolók alapján újraindítást jelent, amit erősít az a tény, hogy a klasszikus főszereplői ezúttal nem kapnak szerepet, illetve Colin Trevorrow történetének egyik szereplője sem tér vissza.

Korábban tájékoztattak bennünket arról, hogy a Universal Pictures fel kívánja gyorsítani a következő a film gyártását, és néhány hónappal a projekt bejelentése után a tegnapi nappal hivatalosan is kezdetét vette a munka. A Variety szerint a film forgatásához Thaiföld, valamint máltai és egyesült királysági stúdiók helyszíneit fogják felhasználni.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet és a Godzilla rendezője, Gareth Edwards fogja irányítani a dinoszaurusz-katasztrófa filmet, Steven Spielberg, Frank Marshall és Patrick Crowley pedig producereként vesznek részt. Jonathan Bailey, Manuel Garcia-Rulfo, Mahershala Ali, Rupert Friend, Luna Blaise és David Iacono lesznek a főbb szereplők, Scarlett Johansson pedig a főszerepet játssza.

Ez visszatérést jelent a franchise-filmek világába a keresett színésznő számára, aki hosszú évekig a Marvel Studios szuperhősfilmjeinek állandó szereplője volt. Nincs részlet arról, hogy Johansson milyen karaktert fog játszani.

Hivatalosan nem osztottak meg semmit a történetről, a lehető legnagyobb titokban készül a film, de most kaptunk némi leírást a koncepcióról, és úgy tűnik, a terv az, hogy visszatérjünk az alapokhoz, a Jurassic Park eredeti receptjét követve. A filmet úgy jellemezték, mint „egy teljesen friss megközelítést, amely új Jurassic korszakot indít, három felnőtt és három tinédzser követésével, akik a szigeten ragadnak.”

Thaiföldi forgatási helyszínt az ország turisztikai hivatalának igazgatója, Jaturon Phakdeewanit erősítette meg. Elmondta, hogy a forgatás június 13. és július 16. között zajlik Bangkok, Trang, Phang Nga, Phuket és Chiang Mai helyszíneken. Emellett a Huai To vízesésnél a Khao Phanom Bencha Nemzeti Parkban, Krabi tartományban egy hetet vesz igénybe.

Jurassic World: Bukott birodalom
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vigyél a Holdra
Filmkritikák

Vigyél a Holdra kritika

A Vigyél a Holdra egy romantikus vígjáték a holdra szállás árnyékában.

Jurassic World: Bukott birodalom
BREAKINGFilmek

Scarlett Johansson szerint eszméletlen az új Jurassic-film forgatókönyve

A színésznő nagyon izgatott legújabb szerepével kapcsolatban.