Wide Screen
Image default
Játékok

Befutottak az Xbox Live Gold és a PS Plus ingyenes játékai

Brutálisan erős hónapot kapunk mind két konzolra, rengeteg jó játékkal.

Végre a napokban napvilágot látott az Xbox Live Gold és a PS Plus havi előfizetéshez hozzácsapott ingyenes játékok listája. A felsorolást kezdjük a redmondi cég kínálatával, hiszen itt beszélhetünk több produktumról.

Xbox

 

Gears of War 4

A szeptemberi Gears 5 rajt előtt nagyon okosan a széria előző részét is hozzácsapja a Gold-hoz a Microsoft. Így aki nem tette eddig, az is kipróbálhatja a Coalition újragondolását az ember vs sáska témában. A fiatalabb J. D. Fenix-et fogjuk irányítani, a harcedzett veterán Marcus Fenix fiát. Remekül néz ki a játék és eléggé jó történetet is kapunk, nagyon ajánlott kipróbálni.

Forza Motorsport 6

1964 Ferrari F-158 F1

A hónap második felétől válik elérhetővé a Turn 10 2015-ös Forza játéka, amely az autós műfaj szerelmeseinek egy remek ki időtöltés lehet. Stabil 60 FPS, több mint 200 autó és 17 pálya várja a felhasználókat ebben a “száguldó cirkuszban”. A Gears of War 4-hez hasonlóan egy zseniális ajándék ez az előfizetésünk mellé.

Xbox 360-as játékok

A Microsoft még nem tért át a Sony modelljére, így a visszafele kompatibilitás jelszavával két Xbox 360-as játék is jár a Gold mellé. A Torchlight és a Castlevania: Lords of Shadows is egy-egy remek fogás lehet akár a jelenlegi generációs konzulunkra is. Nagyon erős hónapot prezentál az MS ilyen szempontból.

Sony

Sniper Elite 4

A Sony nem annyira erős hónapot prezentál mint a rivális, azonban ők nemrég adták “ingyen” a Detroit Become Human-t. A Sniper Elite 4 egy remek szórakozást nyújthat számunkra, igazán jól modellezett és lassított becsapódási animációval. Nem egy túlbonyolított akció játék, azonban kellemes perceket nyújthat.

WipEout Omega Collection

A Sony már nem ad visszafele kompatibilis játékokat a PS Plus mellé, szóval a másik ami érkezik a WipEout Omega Collection. Egy nagyon vagány árkád versenyt kaphatunk majd, ami egy komplett adrenalinbombának tekinthető. Ne várjunk tőle még annyi szimulációt sem, mint a rivális forzájától. Ráadásképpen a DS4 motion szenzoros technológiáját is támogatja.

Még több a témában...

Végre előtölthető a Ghost Recon Breapoint bétája!

Héja Szabolcs

22 perc játékmenetet kaptunk a Blair Witch-ből!

Héja Szabolcs

Megvan, milyen hosszú lesz a Microsoft műsora

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább