Wide Screen
Image default
Játékok

Befutottak a Wolfenstein:Youngblood első pontszámai

Nézzük hát milyen pontszámokat kapott külföldön a Wolfenstein: Youngblood!

A Bethesda-nak egészen jól sikerült a Wolfenstein reboot széria, ez teljes bizonyossággal kijelenthető. Eddig olyan részeket kaptunk a kezeink közé, amelyeknek vagy a történetük vagy a karakterei annyira szerethetőek, emlékezetesek voltak, hogy elvitték a játék gyengeségeit is a vállukon. Most, hogy kikerültek az első külföldi kritikák az új Wolfenstein részről, lássuk is mit mondanak a szakma nagyjai a Blazkowicz ikrek ámokfutásáról.

A Metacritic oldalán már 18 értékelés található a játékról, amelynek átlag pontszáma 76 a 100-ból. Ez nem feltétlenül olyan rossz, nézzük is hát a egy pár példát ezek közül:

  • IGN Spain 86
  • Game Informer 85
  • The Games Machine 80
  • PCGamesN 80
  • Guardian 80
  • PC Gamer 79
  • COGconnected 69 
  • IGN( amerikai) 65

Láthatjuk, hogy az átlag egészen jóra értékeli, azonban vannak igazán gyenge pontszámai is a játéknak. Nagyjából mindenki egyetért vele, hogy sokkal gyengébbek a karakterek és a sztori, mint amit megszokhattunk eddig a reboot szériától. Sokak szerint az akció sem pörög úgy mint eddig. A pozitív oldala a műnek a technikai megoldások és a kooperatív része a kritikusok szerint. Abban viszont mindenki egyetértett, hogy grafikailag igencsak rendben van a játék.

Ahogy láthatjuk igazán vegyes vágott lett az új Wolfenstein, amely azonban még így is el tudja szórakoztatni a játékost és a kritikái sem feltétlenül vészesek. Reméljük nemsokára mi is kipróbálhatjuk az alkotást és pontosabb képet tudunk adni Számotokra a Blazkowicz ikrek legújabb kalandjáról.

Még több a témában...

Újabb jeges szörny a láthatáron!

Héja Szabolcs

Ennyi hely kell majd a Death Strandingnek

Héja Szabolcs

Megérkezett a Plague Tale: Innocence

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább