Főoldal Játékok Befutott egy új trailer a Marvel’s Avengers-höz és a különböző kiadások tartalmára is fény derült
Játékok

Befutott egy új trailer a Marvel’s Avengers-höz és a különböző kiadások tartalmára is fény derült

Ms. Marvelt is megcsodálhatjuk akcióban a Marvel's Avengers legújabb trailer-ében.

573
Marvels Avengers Key Art

Ms. Marvelt is megcsodálhatjuk akcióban a Marvel’s Avengers legújabb trailer-ében.

A Marvel’s Avengers-t sem kerülte el a nagy év eleji játékmegjelenés eltolási láz, majdnem négy hónapot csúszik a Bosszúállok játékbeli kalandjának megelevenedése. De kínjaink enyhítésére érkezett egy új trailer, melyen megcsodálhatjuk hőseink küzdelmét és még Ms. Marvelt is láthatjuk akcióban.

Fény derült a játékok speciális kiadásainak tartalmára is. Minden előrendelő megkapja a Marvel Legacy Outfit Pack-ot és PS4-en garantáltan előbb jut a bétához mint más. A Deluxe Edition birtokosaként kapunk egy Obsidian Outfit Pack-ot és 72 órával korábban élvezhetjük a játékot mint mások. Valamint ennek a kiadásnak a fizikai birtokosai kapnak 1 havi Marvel Unlimited előfizetést, mellyel online olvashatnak kb. 25.000 Marvel képregényt. A legnagyobb csomag, az Earth’s Mightiest Edition a gyűjtőknek kedvez. Minden jár amit a Deluxe-hoz kapnánk, ráadásként viszont kapunk egy 30 cm-es Amerika Kapitány szobrot, egy Bosszúállók logós fémtokot, egy Hulk bólogató figurát, egy Vasember páncélról készült tervrajzot, egy Mjölnir kulcstartót, egy Bosszúállók logós kitűzőt, Fekete Özvegy övcsatját és egy fotót a játékbeli Bosszúállókról. Ez egy elég vaskos kiadás, kíváncsian várjuk a hozzátartozó árcédulát.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...