The Witcher

Befutott a Vaják második évad rövid teaseer előzetese, főszerepben Cirivel

Ciri felnőtt és megerősödött, mióta legutóbb láttuk őt.

Tegnap este a Netflix streamingszolgáltató közzétette a Vaják című sorozat második évadának nagyon rövid előzetesét. Az extrém rövid videó csak arra elég, hogy hangolódjunk a jövő hónapban érkező nagy előzetesre, amit a WitcherCon nevű eseményen fognak bemutatni a nagyérdemű előtt.

Reflektorfénybe ezúttal Ciri (Freya Allan) kerül, aki időközben felnőtt és megerősödött, a videóban pedig azt láthatjuk, ahogy Vajákká erősödik. A második évad ott veszi fel a fonalat, hogy Geralt elviszi Cirilla hercegnőt gyermekkori otthonába, Kaer Morhenbe. Miközben Kontinens királyai, tündéi, emberei és démonjai a hatalom megszerzéséért harcolnak a falakon kívül, addig Geralt feladata Ciri védelme lesz, aki egy sokkal nagyobb veszéllyel néz szembe, a benne szunnyadó titokzatos erővel.

A koronavírus-járvány miatt nagyon elhúzódott a munka, de áprilisban végül sikerült befejezni a forgatást. Egyelőre nem tudni, hogy mikor fogják bemutatni az új részeket, de bízunk benne, hogy az év második felében már láthatjuk a történet további alakulását. Az első évadból megismert karakterek mellé új szereplőket is kapunk, köztük például Rience szerepében Chris Ultron-t (Bridgerton), aki a sorozat alapjául szolgáló regénysorozat egyik fő antagonistája.

Az új produkció mögött alkotóként szintén a korábban említett Lauren Schmidt Hissrich áll, a könyvek szerzője, Andrzej Sapkowski pedig producerként és kreatív tanácsadóként lesz jelen. A sorozat a Blood Origin címet fogja viselni, és több mint 1000 évvel a fő sorozat előtt fog játszódni. A fókuszban pedig az első vaják kialakulása, valamint a tündék, emberek és szörnyek világának egybeolvadása lesz. A történetet hat epizódban mesélik majd el a készítők.

Total
12
Shares
Previous Article

Mit tudhattunk meg a titokzatos Elden Ring kapcsán?

Next Article
She-Hulk

Egy pletyka szerint Hulk fia, Skaar is szerepet kap a She-Hulk című Disney+ sorozatban

Related Posts