Terminátor: Sötét végzet

Befutott a Terminátor: Sötét végzet legújabb magyar nyelvű előzetese

Alig néhány héttel a Terminátor: Sötét végzet új előzetese után már magyar szinkronnal is megnézhetjük Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatérését.

Alig néhány héttel a Terminátor: Sötét végzet új előzetese után már magyar szinkronnal is megnézhetjük Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton visszatérését.

A Tim Miller rendezte Terminátor: Sötét végzet története onnan folytatódik, ahol James Cameron producer befejezte a Terminátor 2. – Az ítélet napját. A végzet elkerült minket 1991-ben, megakadályoztuk a Skynet számítógép-vírus eljövetelét, de a gépek nem adják fel, új, továbbfejlesztett gyilkológépeket küldenek vissza a múltba, hogy megöljék azokat, akik veszélyt jelentenek rájuk nézve a jövőben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A folytatásban Arnold Schwarzenegger terminátor mellett – aki mellékesen Carlnak hívatja magát, s az elmúlt időben próbált beilleszkedni az emberek közzé – visszatér Linda Hamilton Sarah Connorja is, és ahogy a San Diego-i Comic-Conon James Cameron megerősítette, Edward Furlong is feltűnik majd John Connor szerepében a filmben. Ám az új Terminátor-film főszereplői ezúttal nem ők lesznek, hanem Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta és Gabrial Luna színészek karakterei.

Sötét jövőt fest az új előzetes, melyben David mintha Kyle Reese – John Connor apja az első filmből – szerepében tűnne fel, aki lényegében egy továbbfejlesztett ember, ám a korábbi két Terminátor-filmmel ellentétben nem a Connorok védelmezésével bízták meg. Az új előzetesnek hála többet megtudtunk a történetről is.

Terminátor: Sötét végzet országos bemutatója október 31-én lesz.

Total
7
Shares
Previous Article
Rambo

Box Office-figyelő: 2019/38. A brit nemesek kiütötték Rambo-t

Next Article
Jégvarázs 2.

A Jégvarázs 2. főszereplői még mindig nem énekelnek, de az eddigi legcsodálatosabb előzetest mutatta be a Disney

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!