Free Guy

Befutott a Ryan Reynolds főszereplésével forgatott Free Guy új, szédítő előzetese

Ryan Reynolds már megint megmenti a világot.

Nem sokkal korábban a 20th Century Studios és a Disney bemutatta Shawn Levy rendezőtől a Free Guy vadonatúj, őrületes előzetesét. A tervek szerint július 3-án mutatták volna be a mozikban, azonban a koronavírus-járvány miatt december 11-én fogják csak bemutatni a mozikban (!) a filmet, amihez az első előzetest még tavaly mutatták be a CCXP rendezvényen.

Az új videóban Guy és a Jodie Comer által megformált Molotov Girl kapcsolata kerül rivaldafénybe. Az előzetesből az is kiderült, hogy Reynolds karakterének népszerűsége hogyan állítja a játékosokat világszerte a főhősünk oldalára, mivel a fejlesztők arra készülnek, hogy leállítják a játékot. De a videóban Taika Waititi Antoine nevű gonosz karakterét is megmutatják néhány képkockára, emellett pedig az új poszter a játék kaotikus és pusztító mivoltára hívja fel figyelmünket.

Sokak által a Deadpool szériával azonosított Ryan Reynolds ez egyszer egy banki tisztviselő karakter szerepében találja magát egy erőszakos, open-world videojátékban, de egy nap rádöbben, hogy ő valójában egy NCP (nem játszható karakter) karaktert alakít csak. Guy életét nap mint nap megnehezítik más avatarok, de van valami, ami még ennél is nagyobb kihívást jelent Reynolds karaktere előtt. A karakter eldönti, hogy átírja a sztorit, és saját történetének hősévé válik, s összefogva egy másik avatarral közösen megmenti a világot. Még mielőtt túl késő lenne, ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, hogy leállítják a projektet, ezzel megpecsételve a játék karaktereinek sorsát.

Total
5
Shares
Previous Article
The Witcher

Henry Cavill megosztotta az első fotókat a Vaják második évadából

Next Article
Dűne

Nagyon soká láthatjuk csak Denis Villeneuve Dűnéjét

Related Posts