Főoldal Előzetesek Befarolt az Adam Driver főszereplésével készül Ferrari magyar szinkronos előzetese
Előzetesek

Befarolt az Adam Driver főszereplésével készül Ferrari magyar szinkronos előzetese

Nézd meg az Adam Driver főszereplésével forgatott Ferrari című film előzetesét magyar szinkronnal.

312

Michael Mann új filmjének, a Ferrarinak az első előzetese még augusztus végén jelent meg, amelyből mindössze annyi derült ki, hogy Enzo Ferrari (Adam Driver alakításában) történetét mutatja be egy sorsfordító nyáron keresztül. A napokban befutott a filmhez a második előzetes is, a mai napon pedig elérhető lett az első előzetes magyar szinkronos változata.

1957-ben járunk és Enzo Ferrari (Adam Driver), a világ legikonikusabb autó- és autóversenyzői márkájának alapítója válság előtt áll: meg kell nyernie az 1000 mérföldes Mille Migliát, vagy szembe kell néznie a még mindig fiatal cégének feloszlásával. Eközben Ferrarinak magánéleti válsággal is meg kell birkóznia, ahogy feleségével, Laurával (Penelope Cruz) próbálja helyrehozni kapcsolatát, miközben szeretője, Lina (Shailene Woodley) rábeszélné a férfit, hogy fogadja el közös gyereküket.

A felsorolt témákból csak elvétve mutatnak képeket a lenti előzetesben – azonban a második trailer már sokkal nagyobb betekintést enged a film háttértörténetébe -, a főszereplők sem jutnak szóhoz, helyette inkább az atmoszféra megteremtése kapja a hangsúlyt, ahogy versenyautók száguldanak el a kamera előtt.

A Brock Yates könyve alapján és Troy Kennedy Martin forgatókönyvével készülő film már régóta készül Mannel – egy időben Christian Bale is tárgyalt a főszerepről, majd Hugh Jackman pályázott Ferrari szerepére. Miután a Paramounttól elkeveredett, a film az STX-nél kötött ki, mielőtt a Neon tavaly nyáron megszerezte a hazai jogokat.

Driver mellett a stáblistán Penélope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone, Sarah Gadon, Jack O’Connell és Patrick Dempsey is szerepel. A producerek Michael Mann, P.J. van Sandwijk, Marie Savare, John Lesher, Thomas Hayslip, John Friedberg, Laura Rister, Andrea Iervolino, Monika Bacardi, Gareth West, Lars Sylvest és Thorsten Schumacher.

Ferrari világpremierje a Velencei Filmfesztiválon volt – amire a szereplők felmentést kaptak a film népszerűsítésére a SAG-AFTRA szakszervezettől -, a mozikban pedig 2023. december 25-én kerül bemutatásra.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Megalopolis
Előzetesek

A Megalopolis teaser előzetese bemutatja Francis Ford Coppola római epikus meséjét a modern Amerikában

A Megalopolis monumentális előzetesét bemutatták, miközben még mindig nem talált forgalmazóra a...

Klyo Ren
Filmek

Kylo Rent alakító Adam Driver még visszatérhet egy készülő Star Wars-filmben?

Kylo Ren története véget ért, de Ben Solo még ott lehet Rey...

Ferrari
Filmkritikák

Ferrari kritika

Megérte várni több évet filmre, amely Enzo Ferrari életét mutatja be?