Az Xbox Series launchra megjelenik a Bright Memory is

Ráadásul nem kell sokat várni rá.

Habár a PC-s játékosok már tavaly óta nyüstölhetik a Bright Memory című, egészen különleges FPS-t, a konzolokat egészen eddig elkerülte. Írtunk már korábban a Bright Memory: Infinite című projektről, ami az eredeti játék újragondolt, next-gen konzolokra szánt verziója, és az eddig látottak alapján elképesztően fest. Könnyen kitalálható, hogy az új kiadás népszerűsítésére irányul a döntés, de mindenképp örömteli, hogy az Xbox közönsége is kipróbálhatja a kalandot.

Fontos tehát kiemelni, hogy a 2019-es, eredeti változatról beszélünk, ami az early access állapotnak hála nem tükrözi, mit várhatunk a nemrég bejelentett új kiadástól. A bejelentés mellé egy nem túl hosszú, de annál hangulatosabb előzetes is érkezett. Rendkívül impozáns, amit látunk, még ha rettentően szokatlan is mind a világ, mind a játékmenet tekintetében.

Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket a koncepció, érdemes lehet követni az eseményeket az Infinite kiadás körül is, ugyanis egyre több mindent lehet tudni a készülő játékról. A megjelenés pontos dátumát egyelőre homály fedi, az eredeti Bright Memory azonban november 10-én megérkezik Xbox Series X/S platformokra, így a 2021-es teljes kiadásig bőven lesz mivel elütni az időt.

Total
0
Shares
Previous Article

Nem kap demót a FIFA 21, de jó okkal döntött így az EA

Next Article
Tenet

John David Washington kész visszatérni a Tenet folytatásában, de minden Christopher Nolan rendezőn múlik

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!