x
Close


Közelgő események

Filmek

Az Uncharted-film rendezője új célokat tűzött ki

Shawn Levy elmondta, hogy az új generáció számára az Uncharted-film olyan lesz, mint ha egy Indiana Jonesra ültek volna be.

Az Uncharted-film rendezője új célokat tűzött ki
  • Publishedaugusztus 21, 2017

Shawn Levy elmondta, hogy az új generáció számára az Uncharted-film olyan lesz, mint ha egy Indiana Jonesra ültek volna be.

Millió rajongó várja már, hogy végre több részletet is eláruljanak az Unchartedről, minthogy Joe Carnahem írja a forgatókönyvet és Tom Holland játssza a főszereplőt. A Nerdist Shawn Levy rendezővel azt vitatta meg a napokban, hogy miért döntött úgy, hogy a film inkább lesz eredettörténet, valamint mennyire kelt Indiana Jones érzetet az új generáció számára.

Az tény, hogy nagyszerű maga a játék. Az akciójelenetei, fantáziadús környezetei és mindenekelőtt Nathan zsiványságai. Ezek olyan dolgok, amik remekül fognak kinézni a filmben is. Nagy pillanat volt, mikor találkoztam Tom Hollanddal, és tudatosult bennem, hogy Drake eredettörténetet akarok készíteni, amely tartalmazza az első négy játék élményét. Láttuk töredékét annak, mikor Sully és Drake találkozott a múltban, de most itt van a lehetősége annak, hogy forgassunk egy kincskereső kalandfilmet a főszereplővel, amit csak úgy nem kapsz meg az otthoni játékban.

Igyekszünk a játék szellemiségét, hangulatát és hozzáállását– és a pazar vizuális látványt -, és felhasználni ezeket Drake új fejezetében, amit eddig nem volt alkalmunk elmesélni. Remélhetőleg, ha jól csináljuk ezt, akkor nem csak a játék előtt tisztelgünk, de egy Indiana Jones-szerű franchiset is teremtünk azok előtt, akik nem az Indiana Jones filmeken nőttek fel.

Egyelőre nem ismert, hogy a Sony mikor mutatja be az Uncharted-filmet.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.