Close


Közelgő események

Előzetesek

Az új Transformers: Az utolsó lovag előzetes egyszerűen csak gagyi

Most már kimondom, Michael Bay távozzék a transformerek univerzumából, mert ez botrány!

  • PublishedMarch 17, 2017

Most már kimondom, Michael Bay távozzék a transformerek univerzumából, mert ez botrány!

A Paramount Pictures új előzetest mutatott be a Transformers: Az utolsó lovag ötödik installációhoz, ami az előzetesek alapján minden korábbi résznél rosszabb, borzalmasabb és sablonosabb lesz. És ezzel még nem fejeztük be, sorolhatnánk a hibákat, amit eddig láttunk a filmből.

A franchise új részében, és a most látott trailer középpontjában is Isabella (Isabela Moner) áll, aki elvesztette szüleit a chicagói ütközetben. És ezzel kezd körvonalazódni az új rész története: tinik főszerepben, Cade Yaeger (Mark Wahlberg) háttérben, Optimus Fővezér átáll a rossz oldalra, Megatron és Barikád visszatér, de még Artúr király is tiszteletét teszi. Arról nem beszélve, hogy az az óriási fém izé, aki elpusztítani akarja a Földet nem más, mint Unicron – ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Semmi újat nem hozott a második előzetes, ebben is Álcák és Autobotok párharcát láthatjuk, fegyverek ropogását és heves robbanásokat. Pont azokat, amelyekkel Bay tönkretette a Transformers franchise-t az évek alatt. Az effektek szegények, és még szegény Dinobotból is cirkuszi majmot csináltak az előzetes végén. Miért?

A Transformers: Az utolsó lovag bemutatója 2017. június 23-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.