Az új Predator filmet az Alienshez hasonlítják, jogosan?

A The Predator film társírója, Fred Dekker elárulta, hogy az Aliens inspirálta őt a legújabb Ragadozó film szkript írásában.

A The Predator film társírója, Fred Dekker elárulta, hogy az Aliens inspirálta őt a legújabb Ragadozó film szkript írásában. Ezért lesz olyan sötét, és gonosz a film.

Az elmúlt hétvégén a 20th Century Fox módosította a megjelenési dátumát a várva várt The Predator filmnek 2018. február 9-re. Az új Ragadozó filmet Shane Black írta és rendezi. A forgalmazó múlt hónapban bejelentette, hogy elkezdődtek a munkák, s októberben indul a forgatás.

Arról is lehetett olvasni, hogy az eredeti Predator sztárja, Arnold Schwarzenegger is visszatér, mint Dutch a folytatásra. Az Entertainment Weekly készített egy riportot Fred Dekker íróval. A podcast adásból kiderült, hogy a The Predator reboot filmet az 1986-ban bemutatott A bolygó neve: Halálhoz hasonlította, onnan merített ötletet. Mellékesen jegyeznénk meg csak, mások és szerintünk is az örök klasszikushoz. Dekker volt olyan kedves, elárulta, hogy a film rengeteg karaktert fog felsorakoztatni a világ minden pontjáról. Ellentétben az eredeti Ragadozó filmmel itt nem fog egytől egyig mindenkivel végezni az idegen. Íme egy részlet Fredd Dekkerrel készített interjúból:

Ha idegenként gondolsz az első rész Predatorára, akkor a miénk sokkal Alienesebb lesz. Ez nem a Tíz kicsi indián, csöppet sem. Meg kell ölnünk az összes szereplőt, mert bőven akad belőlük a világ más-más pontjából, és ideológiájából. Nem kell más bolygóra érteni. Csak sok ember, sok dolgot csinál, sok helyen.

Az eredeti filmet 1987-ben mutatták be a mozikban, majd 1990-ben jött a folytatás. A második rész már nem a dzsungelben játszódott, hanem Los Angeles utcáit rémítette az idegen. A 2000-es években újragondolt formában, de jött még Ragadozó film. Az Alien vs Predator és az Alien vs Predator 2 már nem adta vissza az eredeti hangulatot. Ezek sokkal inkább voltak mesék -az első részhez viszonyítva – , mintsem horror filmek.

Total
0
Shares
Previous Article

Kiderült, hogy ki lesz A galaxis őrzői 2 gaztevője?

Next Article

Wolverine 3 - Első képek az öreg Logan-ről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!