Wide Screen
Image default
Filmek

Az új Hellboy-film nem egy eredettörténet lesz

A főszerepet játszó David Harbour elárulta, hogy a Hellboy reboot nem foglalkozik a kezdetekkel.

Előbb törölték a Hellboy 3. projektet, majd bejelentették a rebootot, de ekkor még nem kaptuk fel a fejünket, hiszen csalódottak voltunk Guillermo del Toro rendező és Ron Perman leváltása miatt, de mikor kiderült, hogy a lehető legmagasabb besorolást kapja a film (R), és David Harbor kapja a szerepet, akkor dörzsölni kezdtük a tenyerünket.

A Happy Sad Confused podcastban a Stranger Things sorozat sztárja, David Harbor arról beszélt, hogy ezúttal nem dolgozzák fel a karaktere eredetét:

Van valami az eredetből, de nem igazi eredettörténet film lesz. Lesznek olyan dolgok, melyeket bemutatunk, de valójában ez egy olyan történet, melybe egyszerűen csak úgy belekeveredik ez a fikcó [Hellboy]. Bizonyos értelemben úgy érzem magam, mint ha Indiana Jones lennék. Együtt lopsz a főszereplővel, hogy aztán visszatérjetek az egyetemre és rádöbbenj, hogy ő egy régész. De ez olyan srác, aki bálványokat lop és harcol nácikkal, és el akarja lopni a Frigyládát is. És soha nem láttuk gyerekként, pedig felmerült már benned az a kérdés, „Hogy lett belőle Indiana Jones?”. Egyszerűen elfogadjuk, hogy ő Indiana Jones, és szerintem a mi történetünk is ezt teszi. Elfogadjuk azt, hogy a félig démoni fickó belecsöppen a világba, majd parajelenségekkel foglalkozó nyomozó lesz belőle, aki bűncselekményeket old meg, miközben saját ügyeivel is foglalkozik.

Részleteket nem ismerünk a film cselekményéről, de a színész elmondása alapján a történetet a címszereplő köré szővik, melyben a Vörös királynő (Milla Jovovich) is fontos szerepet kap.

A Hellboy valamikor 2019-ben érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

[SDCC 2019] Megerősítették a Fekete Özvegy-filmet és annak főgonoszát

Kévés Bence Mihály

Rebootolják a Resident Evil sorozatot

Kévés Bence Mihály

Brad Pitt is versenyben lehet Deadpool 2 Kábel szerepért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább