Wide Screen
Image default
Gamer

Az ősz egyik nyitó címe lesz a GreedFall

Megkaptuk a Focus Home Entertainment és a Spiders közös gyermekének, a GreedFallnak a megjelenési dátumát. Reszkess Witcher és Assassin’s Creed!

A GreedFall játékmenetét elnézve egyértelműen érződnek a bevezetőben megjelölt alkotások hatásai, csak ezúttal egy hódító telepes bőrében kezdhetjük meg az újvilág kolonizálását. Miközben elkezdjük felfedezni a sziget káprázatos titkait az aprólékosan testreszabható karakterünkkel, az ismeretlen környezet helyi élővilágával, sőt inkább különös, misztikus lényeivel is meggyűlik majd a bajunk.

Lehetőségünk lesz a harcokat lopakodással elkerülni, esetleg rövid úton véresen rendezni, de persze aki nem tart a szemtől szembeni összecsapásoktól, azok karddal és lőfegyverekkel is véghezvihetik majd akaratukat. Történetünket a meghozott döntéseinkkel és a dialógusok alakulásával ezerféle irányba terelgethetjük, így lehetőségekben nem lesz hiány, ahogy a tengernyi felszerelésben és a remélhetőleg addiktív loot-rendszerben sem. Ahhoz, hogy a saját végzetünk kovácsai lehessünk már csak két hónapot kell várnunk, ugyanis szeptember 10-étől már bele vethetjük magunkat a felfedezésbe PlayStation 4-en, Xbox One-on és még PC-n is.

Még több a témában...

Ilyen a rally művészete

Sinka Tamás

Új játékot leplez le a Sony csütörtökön

Héja Szabolcs

Haven: Egy különös repkedős szerelem

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább