Wide Screen
Image default
Játékok

Az ősz egyik nyitó címe lesz a GreedFall

Megkaptuk a Focus Home Entertainment és a Spiders közös gyermekének, a GreedFallnak a megjelenési dátumát. Reszkess Witcher és Assassin’s Creed!

Megkaptuk a Focus Home Entertainment és a Spiders közös gyermekének, a GreedFallnak a megjelenési dátumát. Reszkess Witcher és Assassin’s Creed!

A GreedFall játékmenetét elnézve egyértelműen érződnek a bevezetőben megjelölt alkotások hatásai, csak ezúttal egy hódító telepes bőrében kezdhetjük meg az újvilág kolonizálását. Miközben elkezdjük felfedezni a sziget káprázatos titkait az aprólékosan testreszabható karakterünkkel, az ismeretlen környezet helyi élővilágával, sőt inkább különös, misztikus lényeivel is meggyűlik majd a bajunk.

Lehetőségünk lesz a harcokat lopakodással elkerülni, esetleg rövid úton véresen rendezni, de persze aki nem tart a szemtől szembeni összecsapásoktól, azok karddal és lőfegyverekkel is véghezvihetik majd akaratukat. Történetünket a meghozott döntéseinkkel és a dialógusok alakulásával ezerféle irányba terelgethetjük, így lehetőségekben nem lesz hiány, ahogy a tengernyi felszerelésben és a remélhetőleg addiktív loot-rendszerben sem. Ahhoz, hogy a saját végzetünk kovácsai lehessünk már csak két hónapot kell várnunk, ugyanis szeptember 10-étől már bele vethetjük magunkat a felfedezésbe PlayStation 4-en, Xbox One-on és még PC-n is.

Még több a témában...

Futam helyett gyorskör az F1 2020-szal Monacoban

Sinka Tamás

Már jövő héten indul a Days of Play 2020

Sinka Tamás

Már kipróbálható a Marvel’s Iron Man VR demója

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat