Főoldal Előzetesek Az Oscar-gálán mutatta be A kis hableány élőszereplős feldolgozás második nagy előzetesét a Disney
ElőzetesekBREAKING

Az Oscar-gálán mutatta be A kis hableány élőszereplős feldolgozás második nagy előzetesét a Disney

A kis hableány új előzetesében azt is láthatjuk, ahogy Arielt és Ericet partra mossa az oceán.

491

A Disney bemutatta A kis hableány új trailerét, amelyből az animációs klasszikus élőszereplős remake főszereplőjét is jobban szemügyre vehettük. A mikiegeres cég tavaly ősszel a D23 Expón mutatott már egy teaser előzetest a feldolgozásból, de csak most láthatjuk igazán a film főszereplőit. Halle Bailey és Melissa McCarthy élőben mutatták be a trailert a színpadon a 2023-as Oscar-gálán.

A trailer azzal kezdődik, hogy Ariel megmenti Ericet, miután a fiú az óceánba zuhan, és a partra vergődik vele. Ezután megpillanthatjuk Triton királyt, miközben Arielre kiabál, amiért rajong az emberekért. Ariel ezután elmegy Ursulához, és megköti a hírhedt alkut az ördöggel, hogy emberi lábakat kapjon.

Ezután Ariel a Part Of Your World című dalt énekli, miközben a trailerben montázsokat láthatunk a címszereplőről, az óceán alatti sellőkről és a tenger élővilágáról, valamint Ericet a szárazföldön. Láthatjuk azt az ikonikus felvételt is, amikor Ariel a sziklán énekel. Az előzetesben Scuttle és Sebastian élőszereplős változatát is láthatjuk, ahogy meglátják Arielt emberi lábakkal.

A film rövid leírása szerint A kis hableány Ariel, a gyönyörű és temperamentumos, kalandvágyó fiatal hableány szeretett történetét mutatja be. Triton király legfiatalabb és legdacosabb lánya, Ariel arra vágyik, hogy többet megtudjon a tengeren túli világról, és a felszínen beleszeret a daliás Eric hercegbe. Bár a sellőknek tilos az emberekkel érintkezniük, Arielnek a szívére kell hallgatnia. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, ami lehetőséget ad neki, hogy megtapasztalja a szárazföldi életet, de végül veszélybe sodorja saját életét – és apja koronáját.

Halle Bailey és Jonah Hauer-King mellett Javier Bardem, Melissa McCarthy, Daveed Diggs, Jacob Tremblay, valamint Awkwafina is szerepet kap, a zenéért pedig ezúttal is Alan Menken felel majd.

A kis hableány bemutatójára 2023. május 25-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?