Örökkévalók

Az Örökkévalók utolsó előzetesében az Égiek gyerekei csapnak össze a félelmetes Deviánsokkal

Valami egészen újat ígér az Örökkévalók, amit még nem láttunk.

Tegnap délután végre bemutatták az Örökkévalók című film új, s egyben utolsó nagy előzetesét, amiben az Örökkévalók és a Deviánsok csapnak össze egymással, gyakorlatilag egy testvérharcot látunk majd. Egy epikus összecsapás szemtanúi leszünk ősszel, amikor az Égiek gyerekei (értsd őket Örökkévalóknak) néven ismertté vált isteni lények felfedik magukat, hogy megállítsák gonosz testvéreiket, a Deviánsokat.

Nehezen jutunk szóhoz a végső előzetes után. Kevin Feige már mondta, hogy Chloé Zhao rendező filmje merőben más lesz a Marvel Studios eddigi alkotásaitól, de őszintén szólva, nem lövésünk sem volt arról, hogy mire érti ezt a producer. Legegyszerűbben úgy tudnánk leírni ezt, hogy az Örökkévalók semelyik másik már bemutatott alkotáshoz nem hasonlítható. Nyilvánvalóan csak egy előzetesről van szó, nem mindig szabad kiindulni egy kétperces videóból, hiszen láttunk nagy csalódást, de a stúdió és az Oscar-díjas rendező talán nem fogja elhibázni.

Eddig csak az Örökkévalókat láttuk a videókban, most azonban végre lelepleződött a Deviánsok gonosz vezetője, Kro is. A karakterről tavaly nyáron már láttunk kiszivárgott képeket, most pedig akció közben is látjuk ezt a félelmetes nemezist. De nemcsak Kro mutatta meg emberfeletti erejét, hanem Arishem és Jemiah, valamint az Égiek is gyerekei is akcióba lendültek. Miközben Kro félelmetes alakban hozza a frászt ránk, addig az Örökkévalók lehengerlő kosztümben teszik a dolgukat. A látvány magáért beszél, egyszerűen pazar, akárcsak a szereplőgárda.

Az Örökkévalók bejelentésétől kezdve másról sem találgatnak a rajongók, hogy hol voltak ezek az istenek a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték cselekménye idejét, miért nem segítettek a Thanos elleni harcban. Erre a kérdésre választ kapunk majd a filmben, ugyanakkor már az előzetesben is fejtegették nekünk a kérdést, hogy Tony Stark tettének súlyos következménye lesz, amikor a Végtelen Kövek felhasználta.

A szerepek leosztása a következőképpen fog alakulni: Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Angelina Jolie (Thena), Barry Keoghan (Druig) és Gemma Chan (Sersi).

A filmet a tervek szerint november 4-én fogják bemutatni Magyarországon. Perpillanat nincs Premier Access a film mellett, de ahogy Feige fogalmazott, ez még akár változhat is.

Total
0
Shares
Previous Article
Thanos

Az Örökkévalók megválaszol egy fontos kérdést, Thanos ellen miért nem segítettek a Bosszúállóknak

Next Article
Ironheart

Nem a Disney+ sorozatban, hanem a Fekete Párduc folytatásában debütál Ironheart szerepében Dominique Thorne

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!